Bredband

Brf Flädern har ett avtal med Halebop för en kostnandseffektiv leverans av 1000 Mbit bredband. Se länken längst ner på den här sidan för information om hur du ansluter dig.

Bredband tillhandahålls från och med 28 februari från Halebop och har en hastighet på 1000 mbit/s / 1000 mbit/s. Kostnad för bredbandet tillkommer som ett separat obligatoriskt tillägg på bostadsrättsinnehavarens avgift om 89kr/mån. 

Detta gäller varje gång en sådan uthyrning (eller försäljning) sker och av följande anledning; Den som har tecknat det aktuella avtalet är också den som är och hålls ansvarig för all aktivitet som sker gentemot Internet via Halebop-bredbandet i den aktuella lägenheten. Detta innebär att om olaglig verksamhet registreras över Halebop-uppkopplingen i någon av våra lägenheter så är det den som tecknat avtalet som kommer att hållas ansvarig (oavsett vem som surfat, bott i eller ägt lägenheten då det skedde!). Då ett nytt avtal tecknas med Halebop tilldelas Internet-uppkopplingen i lägenheten en ny IP-adress, vilket gör att inga missförstånd kan uppstå samt att rätt person står som ansvarig för surfandet.

Det kan också vara bra att känna till att vårt hus är ett ComHem-hus. Det innebär att alla som är medlemmar i vår bostadsrättsförening har möjlighet att teckna ett avtal med ComHem för leverans av tv-, bredbands- och telefonitjänst. Notera dock att medan bredbandsavgiften för Halebop-bredbandet redan är betald för varje medlem genom att den debiterad som ett separat tillägg, så är detta inte fallet vad gäller ComHem:s bredbandstjänst. Den medlem som väljer att skaffa bredband genom Com Hem kommer alltså att få en extra utgift, medan så inte blir fallet om man i stället väljer vårt Halebop-bredband.


Vill du veta mer om Com Hem? >Klicka här!>
Vill du beställa? Kontakta Com Hem genom att >Klicka här!>