Trädgård och uteplats

Vår trädgård sköts av HSB Boservice samt av oss alla som bor i huset.

Uteplats och grill är fri för nyttjande av samtliga medlemmar och det förväntas att man städar ordentligt efter sig samt rengör grill och ev. verktyg efter användning. Flyttar ni möblerna från uteplatsen, vänligen ställ tillbaka dessa efter användning så att de inte är i vägen för gräsklippning och dylikt.

Vår- och höstsstäddag
Föreningen anordnar varje år en gemensam vår- och höststädning - det är då meningen att alla medlemmar ska ställa upp och hjälpa till. Vi planterar då nya fina blommor i våra krukor, tvättar och ställer fram (våren) eller undan (hösten) våra utemöbler, sköter grillen samt fixar och donar med annat smått och gott som måste göras i trädgården.

Städdagen brukar hållas på en söndag klockan tolv och avslutas med en fika eller en grillning. Detta är förstås också ett utmärkt tillfälle att lära känna sina grannar! Information om den planerade vår- eller höststädningen brukar sättas upp i god tid innan i trappuppgångarna. 

Pallkragar
På gården finns även plats för odling i form av pallkragar för odlingsintresserade medlemmar. Vid intresse av att ha en pallkrage, vänligen kontakta styrelsen på brf.fladern@tutanota.com

Kontinuerligt underhåll av gården
Mer kontinuerligt underhåll såsom gräsklippning etc. sköts av HSB Boservice.