Nytt förvaltaravtal med HSB Malmö

08 mars 2020 Styrelsen i HSB Brf Högaholm har beslutat att teckna ett nytt förvaltaravtal med HSB Malmö som började gälla den 2 mars 2020. Detta ersätter avtalet för vicevärd och innebär bland annat följande:
  • Tjänsten vicevärd på 40 timmar i veckan som tidigare köpts in från HSB Malmö upphör. Tjänsten har övergått till att delas upp i fyra olika roller; områdesansvarig, förvaltare, biträdande förvaltare samt till ett administrativt stöd vilka samtliga är anställda av HSB Malmö.
  • Förvaltningen kommer ha ett övergripande och större ansvar för att sköta det löpande i föreningen mellan styrelsemötena, med förvaltaren som "spindeln i nätet". I en bostadsrättsförening, i synnerhet i Malmös största som HSB Brf Högaholm, är det mycket som hanteras löpande i det dagliga arbetet från det lilla till det stora. Förvaltningen planerar också för framtida underhållsåtgärder.
  • Felanmälan kommer framöver ske via HSB Malmö (tel: 010-442 30 00, respektive www.hsb.se/malmo "Logga in"). Alla bostadsrättshavare/medlemmar har redan i dag en egen inloggning till "Mina sidor" där ni kan följa allt som rör er egen lägenhet samt ert medlemskap. Inloggning kan ske via Bank-ID eller med användarnamn och lösenord.
  • Telefonnumret till HSB Malmö (010-442 30 00) kommer framöver gälla även för kontakt med HSB Brf Högaholm. Telefonnumret är bemannat och tillgängligt dygnet runt, året runt. Efter arbetstid går det till fastighetsjouren hos Securitas.
  • Det gamla telefonnumret till Fastighetskontoret (040-96 60 22) upphör. Vill ni maila föreningen framöver kan ni göra det till hogaholm.forvaltningmalmo@hsb.se medan den gamla föreningsmailen (brfhogaholm@gmail.com) upphör.
  • Föreningen kommer inte längre ha en egen heltidsanställd kontorist. Öppettiderna på Fastighetskontoret på Serenadgatan 56 kommer tills vidare vara oförändrade, men framöver kan tiderna komma att ändras om det finns ett behov därav. Under ett par månader framöver kommer HSB Malmö ha ett administrativt stöd på plats under öppettiderna.
  • Hemsidan kommer framöver uppdateras löpande med information och nyheter. Hemsidan kommer vara den främsta källan till nyheter och information om vad som händer och är på gång i bostadsrättsföreningen.

 


Till nyhetslistan