Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Välkommen till HSB Malmö!

Vi är ett kooperativt bostadsföretag som som erbjuder nyproducerade bostadsrätter och hyresrätter i attraktiva områden. Vi tillhandahåller trygg fastighetsförvaltning för bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och våra egna hyresfastigheter i Burlöv, Lomma, Malmö, Svedala, Vellinge och Trelleborg.

Behöver du hjälp?

Många besökare hittar hjälp och svar själva. Testa du också! Välkommen att kontakta oss om du inte får svar.

Köp bostad

Öppna dörren till ditt nya hem hos HSB. Från norr till söder erbjuder vi nybyggda bostadsrätter för livets alla faser.

Hyr bostad

Upptäck HSBs 25 000 hyresrätter – bra bostäder för dina behov över hela Sverige. Välkommen hem!

För medlemmar

När får jag kontrolluppgifterna?

Kontrolluppgiften skickas den 31 januari året efter försäljning av bostadsrätt. Om brf:en har sin ekonomiska förvaltning hos oss är det vi, på uppdrag av styrelsen, som skickar kontrolluppgiften till Skatteverket. Samtidigt postar vi en kopia på kontrolluppgiften till dig. Kom ihåg att göra en adressändring hos Skatteverket, då vi skickar den till din folkbokföringsadress.

Mer om kontrolluppgifterna

Sköta om din lägenhet

Det finns en del saker som du behöver göra för att allt ska fungera smidigt i ditt boende. Många fel kan du som boende lösa på egen hand och vi har en mängd hjälpsamma skötseltips som du är välkommen att ta del av. Ha gärna för vana att gå in och kika på skötseltipsen innan du gör en felanmälan.

Till skötseltipsen

Skriv motion till HSB Malmö

Som medlem har du möjlighet att skicka in förslag till föreningsstämman – det vill säga att motionera. Din motion ska skickas in senast den 31 januari för att ärendet ska kunna sättas upp på dagordningen och skickas tillsammans med kallelse till föreningsstämman. Ta din chans att påverka – det är inte alls krångligt.

Skriv motion till HSB Malmö

HSB tipsar

Hitta dina avier i Mitt HSB

När du loggat in i Mitt HSB hittar du information om dina avier under fliken Min bostad och Avier & pantnoteringar.

Du får avierna kvartalsvis, alltså fyra gånger per år, i mitten av december, mars, juni och september.

Logga in

Betala avin enkelt

Du kan ha e-faktura, Kivra, E-postfaktura och autogiro. 

Läs om hur du gör

För dig som bor i bostadsrätt

En liten film som rätar ut frågetecknen och avfärdar de vanligaste missuppfattningarna.

Se filmen här

Byggplaner

Försäljningen i HSB brf Kalk igång

Nu finns tillfälle att bli granne med en natur utan dess like. Alldeles på gränsen till det vackra kalkbrottet vid Limhamn växer nu fyra flerbostadshus fram. Oavsett om du söker en mindre bostad, en lägenhet utformad som ett radhus eller vill leva högt och fritt i ett eget penthouse erbjuder HSB brf Kalk ett boende på en plats med egen karaktär och känsla.

Var med från början och anmäl ditt intresse idag!

För styrelseledamöter

Anmäl dig till vårens utbildningar/webbinarium

Utbildningarna är kostnadsfria för HSB-bostadsrättsföreningar och vi erbjuder allt från kurser i juridik till ekonomi.

Vårens kursutbud

Rätt kontaktuppgifter förbättrar servicen – tipsa gärna!

Det är viktigt att vi på HSB har rätt kontaktuppgifter till de boende. Det underlättar när vi behöver komma i kontakt med någon gällande ett ärende eller nå ut med viktig information. Den boende kan uppdatera sina kontaktuppgifter enkelt i Mitt HSB under flik Mina sidor och Min profil. Ni får gärna hjälpa till att påminna om detta. Det blir både effektivare och bättre service!

Lägg gärna tips på er brf-hemsida

Kunskap

Kunskapsbank styrelsearbete

I vår kunskapsbank hittar du experttips och guider för arbete i brf-styrelse.

Till kunskapsbanken

Fastighetsförvaltning

Komplett utbud av tjänster inom fastighetsförvaltning

Fastighetsförvaltning från HSB Malmö är en klok investering för styrelsen. Om ni är medlemmar i HSB eller inte spelar ingen roll.

Jag vill veta mer

Nyheter från HSB Malmö

Visa alla lokala nyheter

Fler nyheter från HSB

loading gif
 • 19 januari 2023
  Fler bostadsrätter och småhus med äganderätt i utsatta områden har en positiv effekt på segregationen. Det visar rapporten ”Så löser vi boendesegrationen i utsatta områden” som HSB och Veidekke släpper idag.
 • 17 januari 2023
  2023 fyller HSB 100 år och nu beskrivs HSBs historia i ett nytt jubileumsmagasin. På 38 sidor beskrivs HSBs utveckling decennium för decennium. Det ger samtidigt en bild av hur det moderna Sverige växer fram.
 • 02 januari 2023
  2023 fyller HSB 100 år och det vill vi fira med dig. Under april till juni kommer vi att resa genom Sverige med en utställningstrailer där vi visar upp HSBs 100-åriga historia.
 • 20 december 2022
  Runt hälften av de som flyttar in i nyproducerade bostäder är mellan 20 och 30 år. Även i den efterföljande flyttkedjan är andelen unga vuxna hög. När bostadsbyggandet faller slår det därför extra hårt mot unga vuxna– vid ett fall på 25 procent går 11 000 unga miste om en bostad. Det visar en ny rapport som Evidens har tagit fram på uppdrag av HSB.
Visa alla nyheter