Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Välkommen till HSB Malmö!

Vi är en ekonomisk förening som planerar, finansierar, bygger och förvaltar bostäder i Burlöv, Lomma, Malmö, Svedala, Trelleborg och Vellinge.

Glad sommar!

När många nu är lediga kan det dröja lite längre innan du får svar på ditt ärende. För att underlätta för dig, är det bra att känna till att du förhoppningsvis kan hitta svaret på din fråga, samt uträtta ärende digitalt.

På Mitt HSB hittar du bland annat medlemsförmåner, avgiftsavier och gör felanmälan. Du har automatiskt ett användarkonto. Logga in på  här uppe till höger med BankID eller lösenord. 

Köp bostad

Köp bostad

Öppna dörren till ditt nya hem hos HSB. Från norr till söder erbjuder vi nybyggda bostadsrätter för livets alla faser.

Hyr bostad

Hyr bostad

Upptäck HSBs 26 000 hyresrätter – bra bostäder för dina behov över hela Sverige. Välkommen hem!

För medlemmar

Turning Torsos högsta våning öppnas för allmänheten sommaren 2024

Biljetter kan köpas online, med 30 procent rabatt för HSB Malmös medlemmar.

Sky High Meetings - Turning Torso

För styrelseledamöter

Spara pengar och öka tryggheten med tjänsten Utökad finansrådgivning

Vi hjälper er att analysera föreningens ekonomi och säkerställa att ni kan hantera framtida underhåll. Med vår tjänst Utökad finansrådgivning får ni koll på kostnaderna.

Läs mer här

Trädgårdsskötsel för brf

Boka trädgårdsskötsel inför sommaren

En trivsam utemiljö höjer kvaliteten på både fastigheten och livet. Föreningens gårdar och utemiljöer är viktiga för trivsel och skönhetsupplevelser, och ger bra förutsättningar för lek och social samvaro. 

Trivsam utemiljö

Kunskap

Kunskapsbank styrelsearbete

I vår kunskapsbank hittar du experttips och guider för arbete i brf-styrelse.

Till kunskapsbanken

HSB tipsar

Betala avin enkelt

Du kan ha e-faktura, Kivra, E-postfaktura och autogiro. 

Läs om hur du gör

För dig som bor i bostadsrätt

En liten film som rätar ut frågetecknen och avfärdar de vanligaste missuppfattningarna.

Se filmen här

Byggplaner

Kalkbrottet, nära natur, hav och stad

HSB planerar för ett nytt projekt, brf Krita, vid Kalkbrottet på Limhamn! 

Oavsett om du söker en mindre bostad, en lägenhet utformad som ett radhus eller vill leva högt och fritt i ett eget penthouse kommer vi kunna erbjuda ett boende på en plats med egen karaktär och känsla.  

Anmäl intresse här!

Försäljningen i HSB brf Kalk igång

Nu finns tillfälle att bli granne med en natur utan dess like. Alldeles på gränsen till det vackra kalkbrottet vid Limhamn växer nu fyra flerbostadshus fram. Oavsett om du söker en mindre bostad, en lägenhet utformad som ett radhus eller vill leva högt och fritt i ett eget penthouse erbjuder HSB brf Kalk ett boende på en plats med egen karaktär och känsla.

Var med från början och anmäl ditt intresse idag!

Fastighetsförvaltning

Komplett utbud av tjänster inom fastighetsförvaltning

Fastighetsförvaltning från HSB Malmö är en klok investering för styrelsen. Om ni är medlemmar i HSB eller inte spelar ingen roll.

Jag vill veta mer

Trädgårdsskötsel för brf

Boka trädgårdsskötsel inför sommaren

En trivsam utemiljö höjer kvaliteten på både fastigheten och livet. Föreningens gårdar och utemiljöer är viktiga för trivsel och skönhetsupplevelser, och ger bra förutsättningar för lek och social samvaro. 

Trivsam utemiljö

Nyheter från HSB Malmö

Visa alla lokala nyheter

Fler nyheter från HSB

loading gif
 • 03 juni 2024
  Som HSB-medlem har du tillgång till många uppskattade erbjudanden och rabatter. Här har vi samlat det bästa för lata – och aktiva – sommardagar.
 • 29 maj 2024
  Nya lagändringar som börjar gälla den 1 juli ökar hyresvärdarnas möjlighet att säga upp hyresgäster som begår brott. Här förklarar HSB Riksförbunds jurist Eva Berg de kommande ändringarna.
 • 27 maj 2024
  Ett levande konstverk får sätta sin prägel på HSB brf Normann i Uppsala. Det rör sig om en hyllning till stadsprofilen Normann Bröndbo och har skapats av konstnären Charlie Granberg i samarbete med HSB Living Lab och Butong.
 • 15 maj 2024
  Åtta av tio svenskar bor i en kommun med bostadsbrist. Ändå störtdyker bostadsbyggandet. Samtidigt har boendekostnaderna skjutit i höjden så att det blivit ännu svårare för unga att flytta hemifrån. Och i jakten på en bostad blir allt fler lurade av bedragare.
Visa alla nyheter