Allmän information

26 februari 2014 Här kommer senaste nytt angående bastun, Västra Varvsgatan och tvätthallarna.

Bastun
Vi beklagar fördröjningen med det trasiga aggregatet! Hade vi fått korrekta uppgifter vid första kontakten, hade ett nytt aggregat varit på plats tidigare.


Från och med fredag finns ett nytt bastuaggregat på plats, dessutom finns även de nya bastutiderna tillgängliga i bokningssystemet.


Nya bastutider

Bokningsintervallerna är nu 1,5 tim i stället för 2 timmar, och med början redan kl. 12 mot tidigare kl. 15:00. Detta gör att fler kan nyttja anläggningen.
Generellt gäller veckans alla dagar 12:00 till 21:00, vilket ger sex bokningstillfällen per dag mot tidigare 3 (15 till 21).


Damer har fasta tider, måndag och torsdag 15:00 till 18:00
Herrar har fasta tider, tisdag och fredag 15:00 till 18:00


OBS! Bastu/dusch för uthyrningsrummet bokas samtidigt som rummet bokas.
OBS! Max en tid per vecka får bokas.

Bokningssystemet
För att avboka en egen bokad tid i systemet, gå in på ”Visa mina bokningar”, klicka på raden med bokningen, den ändrar färg och under kommer en rad för avbokning, klicka på den.
Gäller alla typer av bokningar.

Västra Varvsgatan
Vi har återigen varit i kontakt med kommunen och påtalat problemen med framkomligheten på V.Varvsgatan. Vi har framfört att man fortlöpande bör se över och åtgärda problemen. Vi kommer fortsättningsvis att bevaka detta och stöta på om och när så behövs.
Kommunen har lovat åtgärder under dagen (onsdag).


Vänster tvätthall tillfälligt avstängd
På grund av svetsarbeten inför bytet av undercentralen, har vi lånat ut vänster tvätthall för svetsarbeten. Den högra skall förhoppningsvis fungera efter vissa störningar med nya bokningssystemet.

 

Vi återkommer inom kort med ytterligare information!

 

Mvh
Styrelsen