Telia Tvillingabbonenmang

23 maj 2021 TELIA kommer att ta betalt för tvilling abonnemang från 1 juni 2021

På Varvet-Hägern finns det många som har mer än en TV apparat och då kallar TELIA  det
Tvilling abbonenmang och kommer att ta betalt från 1 juni  2021 med 129 kr/mån.
I det nuvarande avtalet som brf har med  TELIA,  så ingår inte tvillingabbonenmang och då har TELIA beslutat att börja nu ta betalt.


Styrelsen har tagit beslut på det senaste styrelsemötet att säga upp TELIA:s avtal från 1 juli 2022. Och förhoppningsvis även få med tvilling abonenmang, i ett nytt avtal med oförändrat pris.

Brf har ett Telia avtal från 1 juli 2016 och på sex år och efter avtalstidens slut 31 juni 2022, så förlängs avtalet med 1 år i taget.

Om avtalet inte sägs upp senast sex (6) månader före avtalsperoden slut, så förlängs det automatiskt att gälla med ett (1) år i taget.

****************************************************************************************

Nytt pris på Tvillingabonnemang

Med Tvilling-abonnemang och en extra tv-box kan du se ditt nuvarande tv-innehåll på flera tv-apparater i ditt hem. Du har själv beställt och betalar för abonnemanget och det ingår inte i ert gemensamma avtal med oss.

Nytt pris från 1 juni är 129 kr/mån även om du har flera tv-boxar. 

Har du inte e-faktura på ditt tv- och bredbandsabonnemang, får du nu en pappersfaktura med fakturaavgift 49 kr/mån. Skaffa e-faktura på telia.se/efaktura eller i din internetbank. Har du andra frågor, kontakta oss på telia.se/kontakt

Om du inte accepterar förändringen har du rätt att säga upp ditt Tvillingabonnemang senast den 29 maj. För att avsluta ditt abonnemang kontakta vår kundtjänst på telefon 90 200 eller göra din uppsägning på Mitt Telia. Du har även möjlighet att säga upp via vår chatt och e-postformulär, samt via post. När du kontaktar oss, behöver vi veta att det är rätt person vi är i kontakt med. Därför behöver du legitimera dig med BankID. Läs mer på telia.se/id

Ordförande
2021-05-14/sn