E-parkera

16 september 2022

2022-09-16 16:32
Det är fortfarande buggar i systemet, men nu går den att använda utan att riskera böter.

Läs detta innan ni fortsätter med tjänsten!

Något som är nytt är:
Det som tidigare hette aktiveringskod, numer heter tillståndskod, men det är samma kod.
I appen står det nu Köp tillstånd än fast det är gratis. Det kostar alltså inget.

De buggar som är kvar att rätta listas här:

  • Det syns inte i appen vilken tid tillståndet löper ut, endast datum, så man måste själv komma ihåg vilken tid man aktiverar tillståndet.
  • Kl. 10:00 dagen efter man har aktiverat tillståndet går det ut ett mail om utånget tillstånd och går man då in i appen så är tillsåndet borta. Tillståndet ligger dock kvar till ett dygn från att man aktiverade tillståndet. I appen går det då inte heller att lägga till ett nytt tillstånd innan tiden löpt ut, trots att det är tomt i aktiva tillstånd.

Man kan se tillståndet om man går in på www.eparkera.se, där kan man ändra registreringsnummer om man får en ny gäst. Men än en gång tänk på när tillståndet går ut. Man kan se tiden på www.eparkera.se, men inte i appen.

En ny lathund finns nu upplagd och den finner ni längst ner på sidan här

2022-09-13 20:33
Vi erhöll den 8 september som ett datum för när den rviderade appen för E-parkera skulle fungera. Tyvärr så funkar den ej tillfredställande ännu. Leverantören fortsätter att jobba för att kunna leverera en driftsäker parkeringslösning via deras app. Vi återkommer när den är testad och klar  med uppgifter om detta samt nya inloggningsrutiner
Håll i och Håll ut, tack.

2022-08-24 20:49
Vi har haft diskussion med e-parkera om att driftsäkerheten för deras tjänst varit undermåli och vi ska få ett slutligt datum för när problemen med tillgängligen till deras tjänst ska vara över.Vi har haft diskussion med e-parkera om att driftsäkerheten för deras tjänst varit undermåli och vi ska få ett slutligt datum för när problemen med tillgängligen till deras tjänst ska vara över.

2022-05-21 11:45
På styrelsemötet den 12 maj beslutades ett alternativ som styrelsen skulle meddela E-parkera att gå vidare med. Det har dock nästintill varit omöjligt att få kontakt med dem, men i fredags den 20 maj lyckades det och styrelsen kunde meddela vilket aternativ föreningen vill fortsätta med. Nu är det bara en tidsfråga tills problemet är löst, men tjänsten kommer hanteras helt annorlunda och information om det nya förfarandet kommer så snart allt är på plats. Det kommer nu inga fler uppdateringar om hur arbetet går, information kommer först när problemet är löst, men alla jobbar på högtryck för att det ska ordna sig.

2022-05-05 08:38
Det har nu framkommit att E-parkera inte kommer kunna få våra parkeringstillstånd att fungera på samma sätt som i den gamla appen. E-parkera kommer presentera nya förslag till nästa styrelsemöte som är den 12 maj.

2022-05-03 16:47
E-parkera återkom aldrig förra veckan som utlovat så vi tog kontakt med dem. De har fortfarande inget svar på när problemet kommer bli löst men de lovade att VD:n skulle ringa upp så får vi se om det kommer fram någon mer information därifrån.

2022-04-22 10:00
E-parkera har nu återkopplat att de tidigast kommer kunna återställa våra parkeringstillstånd under nästa vecka.

2022-04-21 06:37
Det har tagit längre tid än vad e-parkera utlovat, men nu finns i alla fall menyn för tillstånd inlagd i appen. Det finns dock inga tillstånd inlagda där än, men nu börjar det i alla fall närma sig en lösning.

2022-04-20 12:40
Enligt e-parkera ska deras app snart vara fixad, de flesta parkeringstillstånd är åtgärdade förutom Varvet-Hägern och några till. Dock kan ingen av dem användas via appen än utan endast via nätet. Igår vid 15-tiden har e-parkera rapporterat om att Varvet-Hägern ska vara klar inom 24 timmar. 

2022-04-19 10:49

  • Just nu pågår justeringar av appen och det är svårt att logga in över huvud taget.
  • Enligt e-parkera ska parkeringstillstånden läggas tillbaka i appen under dagen.
  • Lathund för den nya appen uppdateras senare.

2022-04-16
Som flera av er redan upptäckt så har appen e-parkera uppdaterats och i samband med det har alternativet Varvet-Hägern försvunnit. Styrelsen har skickat in det till supporten på e-parkera så att de rättar till felet, men fram tills att det är åtgärdat får vi klara oss med de fysiska parkeringstillstånden.


Till nyhetslistan
Bomöten
13 september 2022