Avgående ordförande

17 maj 2021 Överlämnar en virtuell blomma till alla medlemmar. Mitt tack till alla medlemmar för Ert förtroende att företräda i styrelsen.

Överlämnar en virtuell blomma till alla medlemmar.

Mitt tack till alla medlemmar att jag har haft Er förtroende att företräda i styrelser. 
Det har varit fem intensiva år, först som sekreterare och därefter två år som ordförande. I min tidigare tid som facklig företrädare så fick jag lära mig  ”att medlemmen alltid har rätt, men inte alltid får rätt”, och det har jag försökt påminna mig om här på brf.

Alla dessa fina medlemmar som gör föreningen till en bra gemenskap. Det har varit positivt att få uppmuntrande och vänliga ord från Er.

Tack Ni medlemmar som har ställt upp i olika sammanhang som fixar grupper med  att arbeta och hjälpa till att sköta fastigheten både invändigt och utvändigt. Och tack även till den som sett till, att vi har haft våra gränder och gårdar fixade från snö och is. Medlemmar i Gröna Huset har på ett bra sätt framfört till mig de problem som vi har haft i den byggnaden med bl a oljud av olika verksamheter och andra problem.

Valberedningen har varit ett stort stöd för styrelsen, med att ta fram duktiga ledamöter till styrelser och som valberedningen har arbetat med i dessa år som jag varit med i styrelsen.

Det har varit värdefullt med stöd och hjälp, av fd ordförande fd vice ordföranden samt ledamöter i styrelser som har varit de som gjort att det har fungerat.

De hände mycket förra året då vi fick nya entrépartier till röda husen. Nytt passersystem (RCO) till dörrarna och nya garageportar, ett nytt låssystem vilket var absolut nödvändigt, när det saknades ett antal nycklar bl a huvudnycklar som ingen visste vart de tagit vägen. Det  året beställde brf också nya postboxar till röda husen, som snart kan tas i bruk. 

Nu detta år har bl a brf beslutat om:
- Nytt sophanteringssystem som kommer att färdigställas i sommar 2021.
- Nytt yttertak till Gröna huset med solpaneler på södersidan och beräknas vara klar i höst.

Jag önskar den nya styrelsen lycka till i ansvarsfulla arbetet som kommer att möta Er med nya spännande utmaningar och alla medlemmars förväntan i framtiden.

2021-05-17
Vi möts i gränderna/avgående ordförande/sn