Information om cykelförråd

25 mars 2015 Cykelförrådet under gröna huset har under den gångna vintern varit “mer än fullt” med cyklar. Så många att ingen kunnat ta sig längst in i förrådet. Inför kommande vinter kommer vi att se över funktionen i förrådet samt göra en del förändringar. För att ni cykelägare ska ha möjlighet att hitta och ta ut Era cyklar under våren, har vi stuvat om och flyttat ut en del cyklar till garaget. OBS! Denna uppställning i garaget är högst tillfällig! Vi vill att ni själva tar hand om och hämtar Er cykel.

Under våren behöver vi därför Er hjälp med att tömma cykelförrådet, både på cyklar, mopeder och annat. När det är gjort har vi för avsikt att bygga om förrådet en del. Allt för att skapa bättre förutsättningar för vinterförvaring av cyklar och mopeder.

 

I huvudsak kommer vi att jobba enligt följande plan/ordning:

 

  1. Städa och transportera bort skräp i föreningens förråd intill tvätthallarna.
  2. Hitta en ny plats för hobbyrummet, flytta all utrustning från nuvarande hobbyrum.
  3. Ta ner/flytta väggarna i gamla hobbyrummet, skapa mer golvyta för cyklar.
  4. Märka upp zoner på golvet som måste hållas fria från cyklar (framför Energiverkets dörrar).
  5. Utrusta förrådet/hela utrymmet med cykelställ/platser, så många som det bara går, men hela tiden med möjlighet att obehindrat ta ut en cykel som står längst in.
  6. När allt är klart, är tanken att cyklarna skall stå i cykelställ, och mopeder på sina platser!

 

När vi ser att de flesta cyklar är ute, påbörjar vi iordningställandet av själva golvytan. Fram till dess jobbar vi med städning i förrådet, hitta en ny plats för nya hobbyrummet. Tankar och idéer finns.

 

Någon exakt tidsplan för detta projekt finns inte, vi jobbar på under vår, sommar och sensommar.

 

 

Hav förtröstan, det blir bättre!