Information rörande Telia

11 oktober 2015

Några har hört av sig till styrelsen och undrar hur det går med avtalet med Telia. Som vi meddelade på stämman arbetar vi nu med att förhandla hyreshöjningen med Hyresgästföreningen och vi har inget nytt att informera kring det just nu. Få fort vi har ytterligare information som berör er bostadsägare meddelar vi er.

Är roligt att så många är intresserade av den här frågan och vi i styrelsen tror att det här kommer bli jättebra! Det är dock viktigt att komma ihåg att vi är en stor förening och att en sådan här fråga tar tid. Vi arbetar hårt för att se till att allting blir så bra som möjligt för föreningen och dess medlemmar.

I dagsläget fungerar allting rörande Telia fungerar som vanligt. Om och när något ändras kommer vi gå ut med information till alla boende i god tid!

Se till att komma på de stämmor och informationsträffar vi ordnar om ni är intresserade av de frågor som vi arbetar med. Vi ordnar ju dessa träffar för er skull! 

Har ni ytterligare frågor eller förbättrningsförslag kring hur vi meddelar information till er medlemmar, hör av er till info.hagern@gmail.com.

Mvh
Styrelsen


Till nyhetslistan