Renodling av vår webbplats

26 maj 2017 För att information ska komma ut så fort som möjligt till oss medlemmar kommer denna webbplats kontinuerligt att uppdateras. Vad som är nytt är att kalendariet högst uppe i listen kommer innehålla information om viktiga datum då något inträffar.

Här följer lite information om vad som är gjort och vad som löpande kommer att göras på vår gemensamma webbplats. Om du har idéer eller åsikter, vänligen klicka på sidansvarig längst ner på sidan och e-posta dina tankar.

Styrelsen informerar

Sidan för vår styrelses information har strukturerats om och lagts i kronologisk ordning med nyaste informationen överst. Information från tidigare år har samlats ihop årsvis för satt bli mer lättöverskådlig.

Kalendarium

Denna flik är uppdaterad med datum som redan är aktuella och kommer fortsättningsvis att innehålla kommande händelser som är datumbaserade. Kalendariet kan även skicka information till din privata kalender i dator och smartphone, vilket gör det lätt för dig att spara dessa datum.

Kontakt

Sidan för kontakter är nu uppdaterad med de nya medlemmarna i styrelsen. Sidan kommer att kopletteras med mer information senare, men i ett första skede är det är viktigt att vi som medlemmar vet vem som sitter i vår styrelse.

Karta

Kartan på vår första sida har uppdaterats med information om närliggande faciliteter.

Mer förändringar kommer...


Till nyhetslistan