Släckta utebelysningslampor

30 september 2020 Sedan en tid har inte alla utebelysningslampor varit tända kvällstid. Vår förvaltare har letat efter felet, men inte ännu hittat var det är. Uthyrningsrum 2 är "out of order" när entreprenören som skulle byta dörr fick felaktig dörr.

020-09-30:
När förvaltaren har bytit säkring så har den direkt smält. Och detta tyder på att det är en kortslutning någonstans i elledningarna. Förvaltaren har begärt hjälp av UMIA, men tyvärr är de så upptagna av arbeten att det är några veckors väntetid innan de hinner kontrollera utebelysningen.
Och är det kablar som måste bytas, så kan det hända att de hinner bli försent att gräva ner nya ledningar i höst. Ändå är förhoppningen att det ska hitta felet och utebelysningen kommer igång även i höst. 

Vi har problem på vår utebelysning som finns på Varvet och de är ca 20 st som inte lyser på kvällstid. Men vår förvaltare letar aktivt efter felet och föroppningvis hittar det snart så att vi slipper famla i mörker. Det finns riskrer att ta promenader kvällstid av olika anledningar speciellt när inte alla lampor är i funktion.

Uthyrningsrum 2 är fn inte möjligt att boka pga att entrenören som arbetar med våra dörrbyten, hade fått en dörr med felaktig karm och som inte kan bokas via Elektrlux appen och då kommer den att vara stängd tills den rätta dörren anländer i slutet av oktober

Vecka 41 (5 okt och framåt):
Häggarna (häggmispel) kommer att klippas; häcken bakom hus 24 runt grillplatsen och vid E-ingångarna. Den häcken som omsluter lekparken och är i husgaveln till hus 24,  ansas så att de blir jämnhöga. 

2020-09-30
/ Styrelsen