Uteblivna husmöten

17 september 2020 Varför styrelsen inte inbjuder till husmöten i höst. Även USAs president har testats positiv Covid-19.

2020-10-02:
Idag fick vi meddelande att USAs president och hans hustru (Donald och Melania Trump), var positiv i en covid-19 (corona) test, så inte ens en president är immun mot corona.
Så det gäller att hålla till Folkhälsomyndighetens råd om att ha distans. Vilket uppenbarligen de inte förstod, när flera i hans umgänge är nu corona smittade.


2020-09-17:
Det är någon medlem som har efterfrågat om husmöten i höst. och varför styrelsen avstår från att kalla medlemmar till sådana möten är av omsorg för våra medmänniskor.

Det pågår fortfarande en Corona Pandemi, och det vore helt fel att anordna möten i Föreningslokalen som skulle medföra att viruset sprids i vår förening.

Det har iallafall inte kommit till styrelsens kännedom att någon drabbats av denna hemska sjukdom (ta i trä), och förhoppningen är att så förblir och ingen blir sjuk och vi klarar det med alla goda krafter tills vaccin mot corona kommer.

/ Styrelsen

 

  • Donald Trump
    Donald Trump