Info från styrelsemöte 2022-11-15

17 november 2022 Höjning av årsavgiften, rensning av cyklar, Hjärtstartare, Wifi i lokaler, övernattningsrummet återställd, tack!

 INFORMATION FRÅN STYRELSESAMMANTRÄDE

2022-11-15

1.                         AVGIFTSHÖJNING

Föreningen har ett lån som ska omsättas under 2023 och då man får räkna med höjda räntor och höjningar av diverse andra avgifter under kommande år har vi beslutat att från och med 2023-01-01 höja årsavgiften med 6 procent.

 

2.                         RENSNING AV CYKLAR

Vi har beslutat att ha en cykelrensning då det är väldigt fullt i cyckelförråden. Vi kommer att, inom kort, dela ut ett band i alla brevlådor.  Samtliga som har en eller flera cyklar i något av cykelförråden eller ute på gården ska märka upp dessa med banden senast 2023-02-28. De cyklar som inte är märkta då kommer att flyttas från förråden och under en tid förvaras på annan plats i fastigheten. Därefter körs de till återvinningen.  Vi har noterat att det är en del cyklar som troligen inte använts på många år, har ni en sådan och vill bli av med den så kan ni låta bli att märka den så blir den bortforslad.

3.                         HJÄRTSTARTARE

Som ni kanske minns så har beslut fattats om inköp av hjärtstartare. Det har varit svårt att få tag på sådana pga bristen på halvledare.  Nu har vi äntligen kunnat beställa en och den kommer att inom kort sättas upp någonstans i mitten av källarkorridoren. 

4.            Wi-Fi I UTHYRNNGSRUMMEN

Nu har vi Wi-Fi i kvarterslokalen, relaxrummet i anslutning till bastun och i övernattningslägenheten – och rummet. I alla rummen finns en skylt uppklistrad på någon vägg med inloggningsuppgifter. 

5.               ÖVERNATTNINGSRUMMET

Nu kan övernattningsrummet åter bokas efter branden i somras.     

6.               VESSLANS 15-ÅRS JUBILEUM

Vi i styrelsen vill tacka alla som var med och ordnade festen och alla som deltog och gjorde festen så trevlig. Så roligt att det var så många som kom.

 Styrelsen