Information från styrelsen 23-09-05

20 september 2023 Om Ventilation, om renovering i badrum, om budget 2024 samt om Fixargruppen

1. Vid OVK-besiktningen har det framkommit att ventiler i kök byggts för vid byte av kök. Detta försvårar kontroll av ventilationen och kan också innebära en försämrad ventilation. Observera att ventilationsdon inte får byggas- eller täckas för. 

2. Våra badrum är prefabricerade, vilket innebär att de byggts in i en plåtlåda på fabriken och sedan lyfts på plats i lägenheterna. Detta innebär att det kan vara problem vid byte av kakel/klinker. Enligt firman som levererade badrummen ska nytt kakel/klinker läggas på det befintliga. Man ska alltså inte bila bort gammalt kakel/klinker. Man bör även vara försiktig med att borra i väggarna vid ev byte av möbler. Hör av er till styrelsen innan ni gör någon mera omfattande reparation i ert badrum.

3. Styrelsen är i full gång med budgetarbetet. Hur det blir med avgiftshöjning i år är för tidigt att säga. Vi hoppas dock att slippa göra någon större höjning 2024.

4. De som anmält sig till fixargruppen (10 personer) kommer att kallas till ett uppstartsmöte den 11 oktober 2023 kl 18.00  i kvarterslokalen. Om du inte antecknat dig på listan men ändå vill vara med i gruppen så är du välkommen till mötet.  Meddela i så fall Elisabet Lövenblad, 070-340 14 54 för att vi ska veta åtgången av fikabröd. 

Styrelsen