Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Nu öppnar vi kontoret igen

29 oktober 2021 Måndagen den 1 november öppnar vi vårt kontor för besök igen. Under pandemin har vi anpassat vår verksamhet för att förhindra smittspridning och i stället utökat vår tillgänglighet digitalt och via telefon. Vi är väldigt glada att nu kunna erbjuda fysiska besök för våra medlemmar och kunder igen.
Två personer som ser glada ut vid ett bord med en dator

Boka gärna ditt besök

Du är alltid välkommen till oss under våra öppettider men vi uppmuntrar till att boka ditt besök. På så sätt slipper du stå i kö och kan välja en tid som passar dig. Då är även våra medarbetare förberedda på att ha hand om dig och ditt ärende.

Behöver du göra en felanmälan?

Vi tar nu emot alla typer av felanmälningar igen. Det enklaste sättet att göra en felanmälan är här på vår webbplats. Du är även välkommen att kontakta oss på info.molndal@hsb.se eller 031-776 84 00.

Våra öppettider är samma som tidigare: måndag till fredag kl. 9–15 (lunchstängt kl. 12–13).