Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Tryggare styrelse med rätt utbildning

I HSB har vi omfattande erfarenhet av att hantera det dagliga arbetet i en bostadsrättförening. Med vårt utbildningsprogram blir arbetet i bostadsrättsföreningen så mycket lättare att hantera. Utbildningarna för brf-medlemmar gör det dessutom så mycket enklare att rekrytera nya medlemmar till styrelsearbetet. Vi kan erbjuda dig ett omfattande utbildningsprogram speciellt anpassat till dig som sitter i styrelsen i din bostadsrättförening.

Om man har lärt sig vad det innebär att vara förtroendevald så blir uppdraget så mycket roligare. Här har vi lagt upp en lång rad kurser som innefattar det mesta av det som en bostadsrättsförening behöver. Allt för att få tryggare förtroendevalda med rätt utbildning.

Exempel på utbildningar i HSB Östergötland:

  • Introduktionskurs i styrelsearbete
  • Att läsa en årsredovisning
  • Valberedningsutbildning
  • Sekreterare- och ordförandeutbildning
  • Utbildning för stämmoordförande
  • Bostadsrättsjuridik om fastighetsägaransvar m m

Du hittar anmälningslänkar till HSB Östergötlands utbildningar och andra aktiviteter i kalendariet nedan.

Utbildning i Närke

Du som styrelseledamot i Askersund, Hallsberg eller Kumla har möjlighet att delta i HSB Mälardalens utbildningar. Läs mer om deras utbud och hur du anmäler dig här.

Anmälan – så här gör du

Stäm av med din styrelse

Om du är förtroendevald och vill gå en utbildning måste du först stämma av med din styrelse eftersom kursavgiften oftast bekostas av bostadsrättsföreningen.

Anmäl dig

Du anmäler dig via våra länkar som du hittar under din önskade utbildning i kalendariet nedan. Tänk på att sista anmälningsdag är 10 dagar innan utbildningstillfället.

Bekräftelse

Bekräftelse på din anmälan får du via din angivna e-post i samband med din anmälan.

Återbud

Återbud ska ske senast fem dagar före utbildningstillfället. Vid uteblivet återbud förbehåller vi oss rätten att fakturera hela kostnaden. Glöm inte att lämna återbud även om utbildningstillfället är kostnadsfritt.

Inställd utbildning

HSB förbehåller sig rätten att ställa in utbildningen om det är färre än fem deltagare anmälda.

Betalning

Avgiften faktureras föreningen eller medlemmen efter avslutad utbildning. Kundbonus kan utnyttjas vid fakturering för HSBs bostadsrättsföreningar. I utbildningarna ingår material och fika. Alla priser är inklusive moms.

Anmäler ni fler än fyra styrelseledamöter på utbildningen så går resterande gratis.