Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Fritid, Hus & Hem

Bonniers

Bokförlag

Så här års är det mysigt att krypa upp i soffan med en god bok – kanske tillsammans med barn eller barnbarn. I Bonniers stora bokkampanj får du som medlem 10–50 % rabatt på en mängd böcker. Välj bland till exempel barnböcker, biografier om Zlatan och Lasse Berghagen eller hårdkokta deckare. 

Klicka här för att komma till Mitt HSB och ta del av erbjudandet.

 

Book Outlet

Fantastiska böcker till otroliga priser

Book Outlet är en nätbokhandel som erbjuder svenska böcker och ett urval engelskspråkiga böcker, där du kan hitta allt från nyheter till äldre titlar och outletböcker. Som HSB-medlem får du 5% rabatt på redan låga priser.

Bright Equipment

Friluftskläder, fritidskläder och utrustning

Hos Bright Equipment får du som HSB-medlem under mars månad 40% rabatt på vårens varma sherpavästar och dessutom 25 % rabatt på hela sortimentet i deras webbshop brighteq.se.

Bright Equipment är ett helsvenskt företag som erbjuder ett stort outdoor-sortiment, med allt från handskar och skalkläder till vattentåliga väskor. De jobbar nytänkande och strävar alltid efter bästa kvalitet när det gäller materialval, design och detaljer.

Logga in i Mitt HSB för att ta del av erbjudandet och rabattkoden.

Centro kakel och klinker

Återförsäljare av kakel och klinker

Centro har 10 butiker som finns i Malmö, Göteborg, Storstockholm, Uppsala samt Örnsköldsvik och är ett ledande företag i sin bransch. Här kan du hitta allt för ditt badrum.

Som HSB-medlem får du 20% på kakel och klinker hos Centro.

Logga in i Mitt HSB för att se hur du tar del av erbjudandet.

Eldstickan

Snyggt och säkert hem med Eldstickan

Eldstickan gör brandskydd i unik, nytänkande design och vill bidra till ett snyggare och säkrare hem. Brandfilten är utformad som en bok och är en vacker inredningsdetalj. Brandvarnarboxen innehåller en stilren brandvarnare och en elegant glasflaska med tändstickor – perfekt att ge bort till någon som du vill visa extra omtanke för.

Som HSB-medlem får du 20 % rabatt på utvalda varor från Eldstickans sortiment.

Logga in i Mitt HSB för att ta del av rabattkoden.

Electrolux Home

Vitvaror, småel, hemmiljö och städprodukter

Alltid 10% rabatt 

Du som HSB-medlem har alltid 10% rabatt när du köper vitvaror, småelsprodukter och dammsugare hos oss - dessutom alltid fraktfritt!*

Våra erbjudanden gäller produkter från Electrolux, AEG och Husqvarna, och självklart så långt lagret räcker.

Vi på Electrolux Home
Hos oss hittar du ett stort utbud av vitvaror och produkter för köket och din matlagning, tillsammans med produkter för tvätt och tork, din städning och inomhusmiljö. Passa på att köpa nya småelsprodukter och köksredskap för familjens matlagning och härliga middagar, långa helgfrukostar eller varför inte för att få vardagsmatlagningen att gå lite smidigare?

Gör din beställning redan idag
Gå in på electroluxhome.se/hsb
eller Mitt HSB

Garantier
Hos oss får du alltid 5 års garanti på alla vitvaror från Electrolux, AEG och Husqvarna.

Dessutom har vi 100 dagars öppet köp. Du provar din utvalda dammsugare, småelsprodukt eller vitvara hemma, är du inte helt nöjd får du pengarna tillbaka.

Läs mer på electroluxhome.se/100dagar

Kontakta oss
Butik: Hitta din närmaste butik på electroluxhome.se/butiker
E-post: hsb@electroluxhome.com
Support: Tel 0770 - 77 01 03
Se våra aktuella supporttider på electroluxhome.se/om-oss/kontakta-oss

Just nu hos oss på Electrolux Home
Ta del av vår senaste DR-tidning. Nytt år öppnar upp för förändring och nya möjligheter. Här hittar du aktuella erbjudanden på både vitvaror, småelsprodukter, köksredskap och städprodukter.
Electrolux Home DR 1 2021 (länk till blädderbar tidning)

 

* Din medlemsrabatt gäller bara vid beställning på electroluxhome.se/hsb eller via Mitt HSB. Din fria leverans gäller fram till porten, dock ej till öar utan fast förbindelse. Vissa lokala avvikelser kan förekomma.

 

Flügger färg - färg och tapeter

Som HSB-medlem har du alltid 20 % rabatt på Flügger Färg och Fiona tapeter samt 10 % på övrigt sortiment. 

Logga in i Mitt HSB för att se hur du nyttjar rabatten.

Flügger har ca 150 färgbutiker i Sverige.

Erbjudande_Flugger

I butikerna träffar du alltid kompetenta medarbetare som kan guida dig till rätt färg- och tapetval.  I våra butiker erbjuder vi ett komplett sortiment oavsett vilket hemmaprojekt du planerar såsom ute- och inomhusfärg, tapet, måleriverktyg och alla tillbehör du kan tänkas behöva. Vi har också stor fokus på miljöarbete och sedan 1970-talet pågår en resa som går ut på att bli en så miljö- och energivänlig producent av målarfärger som är möjligt. Däribland finns t ex produkter märkta med både Ecolabel och Svanen.

Besök www.flugger.se för att hitta din närmaste Flügger-butik eller ring tel 033-700 23 00 för personlig kontakt.

Välkommen till din Flügger färg!

Hafa Brand Group

Hafa erbjuder Nordens bredaste sortiment av badrumprodukter för hela badrummet. Med en unik design, hög kvalité, senaste tekniken och miljö för framtiden står Hafa för en personlig och långsiktig partner med HSB i fokus.

Som HSB-medlem får du 30 % rabatt på Hafas sortiment och alltid fri frakt.

 

Klicka här för att komma till hafa.se och se Hafas fullständiga sortiment

Klicka här för att komma till Mitt HSB och ta del av erbjudandet.

Hemfixarna

HSB-medlemmar får 300 kronor i rabatt före RUT på alla paket med fast pris som Hemfixarna erbjuder. Tjänsterna finns för leverans i hela Sverige. Läs mer på hemfixarna.se. Erbjudandet gäller fram till 6 december.

Klicka här för att komma till Mitt HSB och ta del av erbjudandet.

Kitch´n – bra och innovativa produkter till köket

Hos Kitch’n kan du köpa köksredskap och husgeråd från många olika  varumärken – med hög kvalitet och säker design.

Du som är medlem både i HSB och i Kitch'ns kundklubb får 25% rabatt på ordinarie priser i Kitch'ns butiker och webbshop.

Logga in i Mitt HSB för att se hur du nyttjar rabatten.

Konradssons - kakel och klinker

Erbjudande_Konradssons

20% rabatt för HSB-medlemmar på det ordinarie sortimentet, såväl i Konradssons butiker som hos deras återförsäljare. Gäller vid uppvisade av ditt digitala HSB-medlemsbevis som du hittar i Mitt HSB

Här hittar du Konradssons showrooms.

För mer information gå in på Konradssons hemsida

K-Rauta

Förvaringslösningar

Dags att fräscha upp ditt hem? Just nu får du 15 % rabatt på Elfas förvaringslösningar och skjutdörrar, gäller ordinarie priser på K-Rauta. Vill du köpa beställningsvaror eller måttbeställda produkter, kontakta ditt lokala varuhus för gratis hjälp och rådgivning av K-Rautas projektplanerare.

Klicka här för att komma till Mitt HSB och ta del av erbjudandet.

Lysman

Ljus i höstmörkret
Hos Lysman får HSB-medlemmar 10 % rabatt på hela sortimentet. Koden hittar du på Mitt HSB.

Som medlem i HSB får samtliga medlemmar rabatterade priser hos Lysman. Lysman är den första och största E-handeln för ljuskällor i Norden, Lysman erbjuder lampor för både inomhusbruk och utomhusbruk samt smart-belysning från t.ex. Philips och Ledvance.

Lysman erbjuder:

  1. Låga priser. Vi tål att jämföras med!
  2. Praktiskt sätt att handla.
  3. Enkelhet. Stora bilder och tydliga förklaringar gör att du enkelt hittar det du söker.
  4. Enbart högsta kvalitet och välkända varumärken.
  5. Snabba leveranser.

Logga in i Mitt HSB för att använda avtalet, klicka här.

Erbjudandet gäller inte redan prisreducerade varor t.ex. reavaror.

Maze

Snygga och smarta förvaringsmöbler från Maze. Som HSB-medlem får du 20 % rabatt på hela sortimentet vid beställning på mazeinterior.se. Fri frakt på beställningar över 700 kr.

För att ta del av erbjudandet klicka här

Micki

Leksaker

Micki har allt för en mer lekfull sommar! Som HSB-medlem får du 12 % rabatt på alla leksaker (inklusive redan nedsatta produkter och kampanjer) på mickiofsweden.com.

Familjeägda Micki producerar lekfulla leksaker i hög kvalitet, formgivna och utvecklade i Sverige. På sajten kan du köpa leksaker av många av Mickis populära varumärken som Lundby dockhus och Skrållan, men också kända figurer som Pippi Långstrump, Bamse och Babblarna. Missa inte de handgjorda mjuka dockkompisarna från Rubens Barn för de minsta barnen.

Logga in i Mitt HSB för att ta del av rabattkoden.

Nextory

Ljudböcker, e-böcker och digitala magasin direkt i mobilen

Lyssna på en bok var som helst när det passar dig. Nextory är en prenumerationstjänst med ljudböcker, e-böcker och digitala magasin direkt i mobilen eller surfplattan via iOS- eller Android-app. Som HSB-medlem får du läsa och lyssna gratis i 7 veckor.

Klicka här för att komma till Mitt HSB och ta del av erbjudandet.

 

Nordkök

Husgeråd

Just nu får medlemmar i HSB tre produkter på köpet när du köper Nordköks Prima Plättpanna för 450 kronor: PRO II Smörsmältare (värde 225 kr), BIO Redskap Stekspade (värde 89 kr) samt BIO Redskap Visp (värde 89 kr)

Dessutom har du som HSB-medlem 25% rabatt på hela Nordköks sortiment i deras webbshop nordkok.se

Logga in i Mitt HSB för att ta del av erbjudandet och rabattkoden.

 

Philips Hue

Smart belysning

Smart LED-belysning är enkelt! Kom igång snabbt och enkelt med Philips Hue. Som HSB-medlem får du 25% rabatt på alla starterkits samt 15 % rabatt och fri frakt på övriga sortimentet (Sync box och Play gradient-produkter är exkluderade).

Logga in i Mitt HSB för att ta del av rabattkoden.

Porslinsbolaget - Inredning och bruksföremål

HSB-medlemmar får just nu 35 % rabatt på ljuslyktan Lunar samt ljusstaken The Lily och dessutom 30 % rabatt på hela sortimentet när det gäller glas, porslin och rostfritt jämfört med ordinarie priser (gäller både på porslinsbolaget.se och i kontakt via mejl).

Logga in i Mitt HSB för att ta del av rabattkoden.

Pyret & Snäckan

Pyret & Snäckan är en personlig barn- och babybutik som erbjuder god service och ett brett sortiment av välkända varumärken. De erbjuder även prisgaranti och förlossningsgaranti på alla produkter.

Som HSB-medlem erbjuds du 10 % rabatt på ett urval ur sortimentet när du handlar på Pyret & Snäckan (Gäller ej Cybex Platinum Line/ Gold Line Plus, Britax Premium Line, Baby Jogger barnvagnar eller Stokkes mat-/barnstolar). Det är dessutom fraktfritt vid köp över 499 kr.

Klicka här för att logga in i Mitt HSB och ta del av erbjudandet.

barnvagn.jpg

Repamera

Laga och måttanpassa alla typer av kläder hos Repamera – hela Sveriges skräddare. Repamera hjälper dig oavsett om jeansen spruckit i grenen, dragkedjan på jackan som strular eller om du bara vill korta ärmarna på skjortan. Som HSB-medlem får du 10% rabatt när du anger rabattkoden i kassan.

Så här funkar det:

  1. Beställ på www.repamera.se
  2. Påse till din brevlåda
  3. Packa & lämna in hos Postnordombud.

Erbjudandet är tillgängligt tom 31 augusti.

Klicka här för att ta del av erbjudandet.

SmartBox Magasinering

Förrådet som kommer till dig

Smartbox erbjuder smart magasinering och flytthjälp i Malmö, Göteborg och Stockholm. I stället för att packa dina saker på en flyttbil får du hem en box som fylls och sedan kommer SmartBox och hämtar upp den, tills du vill ha tillbaka dina saker.

HSBs medlemmar får 10% rabatt på magasinering hos SmartBox.

Läs mer om erbjudandet på Mitt HSB.

Svenssons i Lammhult

Designmöbler & inredning

Just nu fungerar inte sommarkoden, vilket Svenssons i Lammhult gör sitt yttersta för att åtgärda. För att ta del av erbjudandet ber vi dig för tillfället att kontakta Svenssons i Lammhults kundservice på 0472-487 00 eller kundservice@svenssons.se för att registrerar din order.

Svenssons i Lammhult är en ledande svensk detaljhandelskedja med möbler och heminredning från över 200 kända varumärken. Som HSB medlem får du 10 % rabatt på ordinarie sortiment på svenssons.se.

Erbjudandena kan inte kombineras med andra erbjudanden. Gäller ej vid köp av presentkort.

Klicka här för att logga in i Mitt HSB och ta del av erbjudandet.

Vedum

Kök, badrum, tvättstugor och förvaring

Som HSB-medlem får du 25 % rabatt vid köp av kök eller garderober i Vedums utställningsbutiker. Du har även möjlighet till tre kostnadsfria ritningar och personlig rådgivning.

Logga in i Mitt HSB och ta del av erbjudandet.

Vrida of Sweden

Hänger lampan fel?

Som HSB-medlem får du 20 % rabatt på svensktillverkade lamparmar från Vrida of Sweden. Med lamparmarna flyttas din taklampa enkelt utan nya hål i taket upp till 150cm och kan roteras i 360°.

För att se rabattkoden loggar du in i Mitt HSB.

Vrida duo.jpg

Wilma & Louise

Wilma & Louise erbjuder annorlunda och unikt designade produkter, bland annat yogamattor, sportkläder, handdukar, kuddar och filtar som ska andas glädje, elegans, begär, kvalitet och unik design.

Som HSB-medlem får du 30% rabatt på hela sortimentet i Wilma & Louise webbshop.  

Logga in i Mitt HSB för att ta del av rabattkoden.

LuizaRimes_19.jpg