Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Kurser för förtroendevalda

Under styrelseåret bjuder HSB Skåne in till kurser för förtroendevalda i bostadsrättsföreningen. En del kurser är återkommande från år till år och en del är mer anpassade efter aktuellt behov eller nya styrelseverktyg.

Alla kurser presenteras i vårt kalendarium där det även går att anmäla sig till kurserna. Fysiska kurser kostar i regel 450 kronor exkl. moms /deltagare för medlemmar och 1000 kronor exkl. moms /deltagare för icke medlemmar. För HSB-medlem med ekonomisk förvaltning är kurser en kostnadsfri medlemsförmån. 

Digitala kurser kostar i regel 350 kronor exkl. moms /deltagare för medlemmar och 800 kronor exkl. moms /deltagare för icke medlemmar. För HSB-medlem med ekonomisk förvaltning är även digitala kurser en kostnadsfri medlemsförmån. 

Logga in för att se vilka kurser som erbjuds under styrelseåret och som inte finns i kalendariet just nu.

Vi tar gärna emot önskemål om kurser, du är välkommen att skicka in det till kommunikation-skane@hsb.se.