Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari
Fredag
23
augusti 2024

Mogenkollo: Välkommen på slottsweekend

För trettonde gången kör vi nu ännu ett fantastiskt mogenkollo. Det blir en helg som ger både energi och härligt sällskap!

Bäckaskogs slott
Barumsvägen 255
Fjälkinge
23 augusti 2024 09:00 - 
25 augusti 2024 15:00

Mogenkollot arrangeras på Bäckaskog slott utanför Kristianstad. Här erbjuder vi en avkopplande helg i gemenskapens tecken där god mat, frisk luft och att ha kul tillsammans står i fokus. Slottet har anor från 1200-talet då det byggdes som kloster, men idag används det som hotell, för fester och som besöksmål för alla som vill njuta av slottets mat och miljö. Bäckaskog slott har stått värd för flertalet SVT-produktioner så som både Stjärnorna på Slottet och Antikrundan.

Oavsett om du kommer ensam eller i par finns det en plats i gemenskapen. Här är alla välkomna vare sig det är första eller trettonde gången du besöker kollot! På mogenkollot finns det ingen åldersgräns, utan alla som känner sig mogna är välkomna hit.

Plats: Bäckaskog slott
Datum: 23-25 augusti
Pris: 3 495 kr/person. I priset ingår hotellrum, mat, dryck och aktiviteter. (Ordinarie pris 5 200 kr).
Sista anmälningsdag: 24 juni

Observera att anmälan är bindande efter sista anmälningsdag. Vid eventuell avbokning efter detta datum behöver du uppvisa intyg.

 

Anmälan är nu stängd.