Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

HSB 100 år

Under hela 2023 firar vi att HSB fyller hundra år. Vi vill såklart dela firandet med alla våra medlemmar. Därför kommer vi resa genom Sverige med en utställningstrailer där vi visar upp vår hundraåriga historia. Den 3-4 juni stannar bussen i närheten av vårt kontor i Huddinge - vi ses där!

Vinn en kontantinsats på 100 000 kronor

Vi vill fira vårt jubileum med en tävling som tar dig närmare ditt drömboende. Tävla för chansen att vinna pengar till en kontantinsats, en Iphone 14, ett par trådlösa around-ear hörlurar från Samsung eller andra fina priser. Vill du veta mer om HSBs bosparande? Då kan du också anmäla intresse för att få mer information.

Fira med oss

HSB Södertörn kommer under 2023 delta på en hel rad roliga event i vårt upptagningsområde. 

HSB på 100-årsturné

2023 fyller HSB 100 år och det vill vi fira tillsammans med dig! Från april till juni reser vi genom Sverige med en utställningstrailer där vi visar upp vår hundraåriga historia.

Upptäck HSBs 100-åriga historia

HSBs historia omfattas i nytt jubileumsmagasin från 1920-tal till 2020-tal. På 38 sidor beskrivs HSBs innovationer och samhällsengagemang decennium för decennium, samtidigt som det ger en bild av hur det moderna Sverige växer fram. 

Läs jubileumsmagasinet som webbtidning