Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Hallundakalaset – en fest för våra medlemmar!

HSB Södertörn kommer återigen att arrangera Hallundakalaset igen 2024. Efter den framgångsrika premiären 2023, då Hallundakalaset firades som en del av HSB:s hundraårsjubileum, är det med glädje vi återkommer med detta populära evenemang.

Förra årets kalas lockade besökare i alla åldrar, som njöt av mat, dryck och en mängd roliga aktiviteter. En hoppborg för barnen, där de kunde leka och skratta medan föräldrarna kopplade av med en kopp kaffe och en grillad korv. Dessutom fanns det möjlighet att delta i olika tävlingar, från vinster på lyckohjulet till en mer avslappnad stund med boule. Vilka aktiviteter det blir 2024 är inte klart än. 

Joacim Cronwall, projektledare för eventet, uttryckte sin glädje över att se Hallundadagen bli av igen:

"Det är fantastiskt att se hur väl allt fungerade förra året. Att så många kom och att aktiviteterna vi organiserade var så uppskattade är verkligen stort. Det gör det roligt att få arrangera detta för oss på HSB Södertörn igen."

Efter många önskemål från deltagare och besökare under och efter förra årets Hallundakalas är det nu beslutat att arrangemanget återkommer. Trots att det ursprungligen var tänkt som en engångsföreteelse i samband med HSB:s hundraårsfirande, har den överväldigande positiva responsen fått oss att göra Hallundakalaset igen. Datum kommer snart men förbered dig på ännu ett Hallundakalas med HSB Södertörn!

Läs mer om Hallundakalaset 2023