Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Hallundakalaset – en fest för våra medlemmar!

Den 15 juni 2023 anordnade HSB Södertörn för första gången Hallundakalaset som en del av det årslånga firandet av att HSB fyller hundra år.

Många besökare av alla åldrar lockades till att delta denna dag då det bjöds på mat, dryck och massa skoj. På plats fanns bland annat en hoppborg där barnen glatt hoppade omkring medan föräldrarna kunde titta på och avnjuta en kopp kaffe och en grillad korv. Det fanns även möjlighet att delta i flertalet tävlingar. Lyckohjulet för de som ville se snabb utdelning eller ett parti boule för den som föredrog ett lite lugnare tempo.  

- Det är roligt att allting föll på plats så bra. Det känns stort att se att så många kom hit och att de aktiviteter som vi anordnat var av intresse. Vi har fått prata med många glada medlemmar och närboende som sagt att de uppskattar vårt initiativ, säger Joacim Cronwall som varit projektledare för eventet.  

HSB Södertörns vd, Jimmy Bergman, var en av många medarbetare som hjälpte till på eventet. 

- Vi är väldigt glada över att det har kommit så här mycket folk. Jag tror att det fina vädret har bidragit lite till det höga deltagandet men alla vi har träffat här idag har varit glada och visat uppskattning över själva eventet, säger han.  

Många önskemål under och efter Hallundakalaset har kommit in men ännu är inget bestämt om framtida kalas. Anledningen är att det var en del av HSBs 100-års jubileum och var tänkt som en engångsföreteelse.