Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Projekt- och byggledning för bostadsrättsföreningar

Behöver er bostadsrättsförening hjälp med projektledning eller byggledning? Vi erbjuder projekt- och byggledning i Bollnäs, Gävle, Hudiksvall, Härnösand, Ljusdal, Sandviken, Sollefteå, Sundsvall, Söderhamn, Ånge, Örnsköldsvik och Östersund. Alla fastigheter måste underhållas och renoveras förr eller senare. Vi leder underhålls- och renoveringsprojekt och ser till att de blir korrekt upphandlade och genomförda. Projekten är ofta omfattande, både när det gäller pengar och arbete. Därför ser vi till att varje steg i processen går rätt till.

Stor erfarenhet av projektledning inom bygg

Vi har stor erfarenhet av att leda projekt vid renoveringar samt ny- och ombyggnader. Vi kan entreprenadjuridik och håller i alla trådar från förundersökning till slutbesiktning samt hanterar allt från bygglovsansökningar och upphandlingar till besiktningar och kontroller. Inför och under byggprocessen arbetar projektledaren tillsammans med föreningens HSB-ekonom för ekonomiska förutsättningar och uppföljning under byggskedet. Detta skapar trygghet genom hela processen.

Stambyte och relining för brf

HSB har hjälpt många föreningar med utredning och beslutprocess, med entreprenadupphandling och byggledning samt kontroll. Vi har erfarenhet av alla typer av metoder för stambyte och relining och håller oss ajour med regelverk och prisnivåer. Vi har uppdrag i såväl små brf:er som stora, både inom och utanför HSB och vi leder delar av eller hela processen. 

Kontakta oss om projektledning för brf

Vi erbjuder projekt- och byggledning för brf i Bollnäs, Gävle, Hudiksvall, Härnösand, Ljusdal, Sandviken, Sollefteå, Sundsvall, Söderhamn, Ånge, Örnsköldsvik och Östersund.

Vill du veta mer om projekt- och byggledning eller om någon av våra övriga tjänster inom fastighetsförvaltningFyll i vårt formulär så hör vi av oss!