Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Underhållsplan för bostadsrättsföreningar

Underhållsplanen är ett av styrelsens viktigaste verktyg. Den ger en överblick av bostadsrättsföreningens underhållsbehov och alla planerade underhållsåtgärder på kort och lång sikt. Behöver er bostadsrättsförening hjälp med underhållsplanen? Vi tar fram underhållsplaner för brf i Sundsvall, Gävle, Östersund och alla andra orter där vi har medarbetare på plats för att hjälpa er.

HSB erbjuder även underhållsplanen digitalt, Underhållsplan online.

Underhållsplanen är styrelsens viktigaste verktyg

Underhållsplanen är ett levande dokument och ett av styrelsens viktigaste verktyg. Den visar vilka underhållsåtgärder som behöver vidtas, när de bör genomföras och hur mycket det kommer att kosta.

Vi erbjuder en digital underhållsplan, Underhållsplan online, där ni i styrelsen när som helst kan få information om genomförda och kommande underhållsåtgärder. Ni kan enkelt se vilka åtgärder som omedelbart behöver utföras samt vilket underhållsbehov och vilka kostnader som finns på längre sikt. Ni uppdaterar och reviderar underhållsplanen efter behov med stöd från oss – på så sätt kan ni känna er trygga med era investeringar för framtiden.

Kontakta oss om underhållsplan för brf

Vi erbjuder underhållsplan för brf i Gävle, Sundsvall, Östersund, Örnsköldsvik, Sandviken, Hudiksvall, Bollnäs, Söderhamn, Härnösand, Ljusdal, Sollefteå och Ånge.

Vill du veta mer om underhållsplanen eller om någon av våra övriga tjänster inom fastighetsförvaltningFyll i vårt formulär så hör vi av oss!