Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Energitjänster för bostadsrättsföreningar

Utgifterna för energi blir en allt tyngre börda för bostadsrättsföreningar. Därför har HSB tagit
fram en rad olika energitjänster för att hjälpa bostadsrättsföreningarna att ta kontroll över
sitt energiflöde. Vi erbjuder energitjänster för brf i Bollnäs, Gävle, Hudiksvall, Härnösand, Ljusdal, Sandviken, Sollefteå, Sundsvall, Söderhamn, Ånge, Örnsköldsvik och Östersund. Här visar vi ett urval av våra energitjänster. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mer!

Energideklaration

Den tjänst som allra flest bostadsrättsföreningar behöver hjälp med är energideklarationen, åtminstone om man ska tro vad vi svenska googlar på för ord. Med en energideklaration får ni en statusbesiktning på byggnadens energianvändning som konstaterar vilken energiklass huset har enligt Boverket.

Energiavtal

I våra avtal sparar vi ofta flera gånger mer än vad avtalet kostar. Vi gör det genom smarta optimeringar, rätt tariffer, rätt temperaturer och med ett bra helhetstänk. Den genomsnittliga besparingen i våra energiavtal ligger på nästan 15 procent i minskade energikostnader. I avtalen finns också incitament som driver oss mot vårt gemensamma mål – att spara så mycket som möjligt. Koldioxidutsläppen är ett gemensamt problem för alla.

I Sverige står bostäder för cirka 30 procent av de totala koldioxidutsläppen. En positiv effekt av att spara energi i er fastighet blir naturligtvis att ni även bidrar till en bättre miljö.

Översikt av våra energitjänster

Kontakta oss om energitjänster för brf

Vi erbjuder energitjänster för brf i Bollnäs, Gävle, Hudiksvall, Härnösand, Ljusdal, Sandviken, Sollefteå, Sundsvall, Söderhamn, Ånge, Örnsköldsvik och Östersund.

Vill du veta mer om energitjänster eller om någon av våra övriga tjänster inom fastighetsförvaltningFyll i vårt formulär så hör vi av oss!