Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Stambyte och relining för bostadsrättsföreningar

Vilken åtgärd passar bäst: stambyte eller relining? Vad innebär och kostar de olika metoderna och hur kommer vi fram till rätt beslut? Vi kan hjälpa er med både stambyten och relining i bostadsrättsföreningar i Sundsvall, Gävle, Östersund och alla andra orter där vi har medarbetare på plats för att hjälpa er.

Inför genomförandet av ett stambyte är det flera överväganden som behöver göras. Vad kan styrelsen besluta själv och vad ska föreningsstämman ta ställning till?

HSB har hjälpt många föreningar med utredning och beslutprocess, med entreprenadupphandling och byggledning samt kontroll. Vi har erfarenhet av alla typer av metoder för stambyte och relining och håller oss ajour med regelverk och prisnivåer. Vi har uppdrag i såväl små brf:er som stora, både inom och utanför HSB och vi leder delar av eller hela processen. 

Genom vår kompletta organisation, med bland annat projektledare inom bygg och ekonomer,  i teamet runt ett stambyte eller relining är vi väl rustade att hjälpa till med allt från den formella processen, tekniska byggfrågor och finansiering till att hjälpa oroliga medlemmar.

Kontakta oss om stambyte och relining för er brf

Vi erbjuder stambyten och relining för brf i Gävle, Sundsvall, Östersund, Örnsköldsvik, Sandviken, Hudiksvall, Bollnäs, Söderhamn, Härnösand, Ljusdal, Sollefteå och Ånge.

Vill du veta mer om stambyte och reling eller om någon av våra övriga förvaltningstjänster? Fyll i vårt formulär så hör vi av oss!