Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Välkommen till HSB Stockholm

Varmt välkommen till din HSB-lägenhet! Här har vi samlat information och tips för dig som är nyinflyttad eller som nyligen blivit medlem. Via inloggat läge i Mitt HSB kan du se alla dina uppgifter kring boendet, medlemskapet och aktuell information kring felanmälningar m.m.
HSB lägenhet

Medlemsförmåner

Som medlem i HSB Stockholm får du förtur till bostäder, stöd vid juridiska frågor, medlemstidningen Hemma i HSB och rabatter på exempelvis hotell, heminredningen och mycket mer. Se alla aktuella erbjudanden i Mitt HSB.

Förtur till bostäder

Läs mer

Juridisk rådgivning

Läs mer

Erbjudanden och rabatter

Läs mer

Medlemstidningen Hemma i HSB

Läs mer

Håll dig uppdaterad

Missa inga aktuella erbjudanden från oss och våra samarbetspartners genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev. Logga  in på Mitt HSB och registrera din e-postadress under "Min profil" för att få all information.

Vad får du göra i din lägenhet?

Droppar kökskranen? Behöver du installera en tvättmaskin eller vill du riva en vägg för en mer öppen planlösning? Ska du fixa på egen hand är det viktigt att veta vad du får göra själv, och vad som kräver hyresvärdens godkännande. Här rätar vi ut frågetecknen och avslöjar de vanligaste missuppfattningarna.

Kontakt och felanmälan

Behöver du göra en felanmälan, ställa en fråga eller hitta till våra lokalkontor? Besök våra kontaktsidor för att hitta rätt kontaktuppgifter.