Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Köpa bostadsrätt i Stockholm

HSB bygger nyproduktion i Stockholm med bra lägen, genomtänkt arkitektur, moderna planlösningar och vacker ute- och innemiljö. Vi bygger dessutom bostadsrätter i sunda material som ser till hälsans och vårt klimats bästa. Från den första visningen och beslutet att köpa bostadsrätt, till dina personliga inredningsval och slutbesiktningen, går tryggheten som en röd tråd. Vi i HSB vill ha nöjda bostadsrättsköpare. Därför har vi sett till att göra din affär till en lugn resa med tid för eftertanke och bra magkänsla.

Att du som köper bostadsrätt i HSB samtidigt är medlem, borgar för att du blir del i det vi kallar trygg brf. Det betyder att din bostadsrättsförening har en långsiktig ekonomisk plan och underhållsplan som ska trygga förvaltningen och din bostads framtida värde.

Attraktiva och kloka inredningsval för din egen stil

Nu har du chansen. Med dina inredningsval kan du sätta din personliga prägel på vardagsrum, sovrum, badrum och kök. Till ditt förfogande har du duktiga inredare som valt ut ett sortiment som garanterar modern design, funktion och hållbarhet.

Att bo tryggt är att bo hållbart – idag och imorgon

För dig som köper en ny bostadsrätt från HSB i Stockholm lämnas en trygghetsgaranti till er i bostadsrättsföreningen. Det innebär att du ska bo i en bostadsrättförening som tittar framåt. Det ska finnas en bra ekonomisk plan, en underhållsplan och kunskap i styrelsen om hur man hanterar det dagliga arbetet med förvaltning och underhåll. Din bostadsrättsförening blir medlem i HSB, och det betyder att ni får tillgång till en HSB-ledamot i styrelsen som stödjer och hjälper er i bostadsrättföreningens arbete. Ni får också tillgång till juridisk rådgivning och utbildningar och aktiviteter som är en stor trygghet för alla boende i föreningen.

Din bostadsrättförening är trygg i HSB, på kort och lång sikt. Tillsammans har vi i HSB i Stockholm det kunnande och den erfarenhet som krävs för att säkra en god ekonomi och en fastighet i gott skick.

Därför ska du köpa bostadsrätt i Stockholm av HSB

  • Fast pris – du slipper budgivning
  • Ingen renovering – det är bekvämt
  • Noga utvald inredning – bra material för både öga och hälsa
  • Du får ett boende med hållbar profil och ett sunt klimattänk
  • Trygg ekonomi – vi har ekonomiska garantier och underhållsplaner
  • Du och din brf är medlemmar i HSB – ett medlemskap med många förmåner
  • Trygghetsgaranti – din bostadsrättsförening får stöd i styrelsearbete och förvaltning

Vad innebär det att bo i bostadsrätt?

Vad innebär det egentligen att bo i en bostadsrätt? Vad får jag göra och vad får jag inte göra i min lägenhet? I den här filmen rätar vi ut frågetecknen och avslöjar de vanligaste missuppfattningarna.

Aktuella projekt i Stockholm

HSBs nybyggda bostadsrätter i Stockholm

Ny bostad? HSB erbjuder ett brett urval av nybyggda bostadsrätter i Stockholm. Här kan du söka aktuella projekt och hitta ditt nya drömboende.