Gästlägenheten

På Manhemsgatan 7 nb har föreningen en bokningsbar gästlägenhet. Lägenheten bokas av medlemmar i föreningen för att kunna nyttjas av gäster.

OM GÄSTLÄGENHETEN
Gästlägenheten består av ett rum, kök med matplats samt ett duschrum. Lägenheten har köksutrustning och sängplatser för fyra personer. TV:n regleras med fjärrkontrollen. Bruksanvisning finns i köket.

I lägenheten finns en bäddsoffa och en våningssäng. Fyra uppsättningar täcken och kuddar finns. Lakan och handdukar tar hyresgästen med själv.

RÖKNING/DJUR
Rökning i lägenheten är förbjuden. Nästa person som lånar den kan vara allergiker eller astmatiker, därför är inte heller djur tillåtna.

BETALNING, STÄDNING, BYTE
Avgiften för att nyttja gästlägenheten är 275 kr/natt och lägenheten kan bokas max 7 dagar per tillfälle. Betalning sker i efterhand via Swish.

Swishnummer: 123 360 0376
Mottagare: HSB Brf Rödstjärten Stockholm
Bekräftelse: Vid betalning, vänligen ta en screen shot (skärmdump) på din swishbetalning och skicka till bokningsansvarig, mobil nr 073 3544541.

Du städar efter dig när du lämnar lägenheten, så att nästa person som lånar lägenheten finner den i gott skick. I lägenheten finns en dammsugare och annan städutrustning.

Byte sker kl 12:00.

Nyckeln finns att hämta i nyckelskåp i källartrappan på Manhemsgatan 7 som öppnas med hjälp av kod som kommer meddelas dig. Efter vistelsen ska nyckel läggas tillbaka i nyckelskåpet. OBS! Är du ej boende på Manhemsgatan, kom ihåg att hämta ut gästnyckeln innan portkoden låses, då det ej är samma portnyckel till alla våra fastigheter.

UNDER VISTELSEN
Uppstår det några problem under vistelsen, ring bokningsansvarig eller till någon i styrelsen, se kontaktuppgifter i trappuppgången. Om du märker att något är trasigt eller saknas uppskattar vi om du meddelar bokningsansvarig eller någon i styrelsen så att detta kan ersättas eller rättas till.

BOKNING AV GÄSTLÄGENHETEN
Klicka på länken nedan för att komma till en kalender som visar när gästlägenheten är bokad eller ledig. Kalendern uppdateras så fort vi bekräftat en bokningsförfrågan.

KALENDER GÄSTLÄGENHETEN

Bokningen ska ske av medlem boende i föreningen och vid bokning, skicka ett mail innehållande nedan till gastlagenheten@rodstjarten.se. Vanligtvis får du svar inom någon dag men det kan dröja upp till en vecka.

  • Datum för bokning
  • Hur många nätter du vill boka
  • Telefonnummer (medlems)
  • Mailadress (medlems)
  • Din adress (medlems)

 Eventuella önskemål om utrustning eller övriga synpunkter avseende gästlägenheten mailas till samma adress som ovan.