Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Bo i HSB

Tre olika sätt att bo i HSB

Bostadsrätt

Bostadsrätt

Cirka 3 900 bostadsrättsförenignar är medlemmar i HSB. Att äga en bostadsrätt innebär att du äger rätten att bo i bostaden. Du köper alltså inte lägenheten i sig, utan en andel i bostadsrättsföreningen. 

Att bo i bostadsrätt
Nybyggd bostadsrätt

Nybyggd bostadsrätt

Varje år projekterar och bygger vi nya bostäder över hela landet, både bostadsrätter och hyreslägenheter. 

Att köpa nybyggt
Hyreslägenhet

Hyreslägenhet

Att bo i en hyreslägenhet hos oss innebär att du betalar en hyra och att vi förvaltar fastigheten. HSB har cirka 25 000 hyreslägenheter över hela Sverige, varav HSB Malmö har cirka 2 200 stycken i Malmö, Vellinge, Trelleborg och Svedala.

Våra hyreslägenheter
mainimage

Bostadsrättsföreningar i HSB Malmö

Hitta bostadsrättsföreningar som är medlemmar i HSB Malmö.

Sök

Nybyggda bostadsrätter

Sök bland våra nybyggda bostäder i hela landet.

Sök bostad

Lediga hyreslägenheter

Sök bland HSBs lediga hyreslägenheter i hela landet.

Sök

Är du styrelseledamot i en bostadsrättsförening?

Här finns samlad information om t.ex bostadsjuridik, fastighetsunderhåll och förvaltning som kan vara till hjälp i din roll.

Vill du lära dig mer om sådant som rör ditt boende?

Under Bokunskap samlar vi kunskapsartiklar, frågor- och expertsvar och annan matnyttig läsning som vi vet berör och engagerar våra medlemmar.

Letar du efter våra blanketter?

Vill du hyra ut din bostadsrätt eller hyresrätt i andra hand? Eller ska du kanske till och med sälja din bostadsrätt eller säga upp din hyresrätt? Här hittar du några blanketter som kan vara till användning för dig.

HSB Living Lab – ett kliv in i framtiden

Hur kommer du att bo om 20 år? Hur kommer dina barn och barnbarn leva sina liv, och hur kommer deras hem en dag gestalta sig? Det är hög tid att ta reda på det.