Ihopa grannbox

I miljörummet vid arv 9 står en brun träbox. I denna finns massvis med produkter för hem och fritid som du som medlem i BRF Pålsundet får låna. ihopa ansvarar för underhåll av detta, samt hjälper er med eventuella problem kopplat till tjänsten.

Medlemskap och avgift

Det tillkommer inga kostnader för dig att signa upp eller låna grejer utan det ingår i din föreningsavgift. Du signar upp via länken nedan. Där kan du även läsa mer om boxen, samt se vilka produkter som finns hos er. 

ihopa.com/palsundet

Bokning

När du signat upp kommer du få en personlig kod till boxen skickad via sms. Efter detta kan du logga in på vår app ”ihopa” där du kan boka produkter. Varje produkt har varsin bokningskalender, där du kan veta när produkten du är intresserad av är tillgänglig.

Bokningsregler

Det är såklart viktigt att bara ta produkter från boxen när du har en aktiv bokning, samt lämna tillbaka dessa i tid. Vi vill även att ni lämnar tillbaka produkten i samma skick som ni tog den (eller bättre). Om något går sönder, om förbrukningsvaror tar slut eller andra problem dyker upp är det bara att höra av er till ihopa, så löser de detta.

Kontakt

Har du några frågor är det bara att mejla info@ihopa.com eller ringa 08-82 88 08.