Ateljé

Det finns två ateljéer i Brf Pålsundet som drivs av ateljéföreningen. Ena ligger i det gamla mangelrummet på Arv 15 och det andra i magelrummet på Arv 11. Ateljén har ett begränsat antal medlemmar och platserna fördelas i rak turording med kösystem, så först till kvarn!

Ansökan om medlemskap i Ateljéföreningen görs genom att skicka ett mail till atelje@palsundet.se med namn, telefonnummer och lägenhetsnummer. Medlemskapet är personligt och till för boende i Brf Pålsundet.

Som medlem har man tillgång till ateljén dygnet runt. Ateljén är ca 22 kvm och har ett litet fönster. Det finns inga fasta platser men arbetsbord och en del förvaring för privat material och projekt. Det är upp till varje medlem att välja hur de vill använda utrymmet så länge det inte orsakar olägenhet för de andra medlemmarna.

Kostnaden är 130 kr/månad samt en engångskostnad på 1000 kr som deposition för att ge föreningen en bra ekonomisk start, som betalas tillbaka om man går ur. 

Vi har som ambition att ordna aktiviteter, kanske målarkvällar, utställningar etc. som är öppna för fler. Till en början är det en del arbete med att bygga upp ateljén. Vi ser gärna att de som går med är intresserade av att engagera sig.

/Erika, Cecilia & Johan