Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Utbildningar för styrelseledamöter

Inspiration, motivation, erfarenhetsutbyte, glädje och kompetensutveckling. Det finns många anledningar att gå på kurs i HSB! Vi erbjuder dig som är aktiv i din bostadsrättsförening kvalificerade utbildningar som ger dig kunskap och stöd i ditt arbete som styrelseledamot.

I menyn till vänster hittar du alla kurser som erbjuds av HSB Göteborg. Där kan du läsa mer om kursen och anmäla dig. HSB Göteborg samarbetar med HSB Göta och HSB Norra Götaland för att erbjuda medlemmar och kunder ett brett utbud av kurser. 

Vi erbjuder både kurser på plats hos oss på HSB och webbinarier.

Välkommen att delta!

Kurskatalog

Nu är kursprogrammet för hösten 2024 klart! Du hittar alla kurstillfällen i vår katalog, som du kan bläddra i här eller ladda ner här. Vi uppdaterar kurssidorna i vänstermenyn löpande.

Saknar du någon kurs, har synpunkter eller önskemål är du alltid välkommen att kontakta oss på kurser.vast@hsb.se.

Grundkurs i styrelsearbete - nu även som digital föreläsning

Nu kan du enkelt och smidigt gå Grundkurs i styrelsearbete när det passar dig och utan att ens behöva lämna hemmet. Du hittar den kostnadsfria kursen på Mitt HSB under Mitt Uppdrag > Om styrelsearbete

Har du inte tillgång till Mitt HSB? Hör av dig till oss på kurser.vast@hsb.se så löser vi det.

Har du några frågor?
Varmt välkommen att höra av dig till oss på kurser.vast@hsb.se eller 010-442 20 00

Tre steg till kursanmälan

  1. Hitta kursen du vill gå på och stäm av med styrelsen. Kostnad för kursen faktureras bostadsrättsföreningen.
  2. Du anmäler dig via formulär som du hittar i kursinformationen här till vänster. Tänk på att anmälan är bindande och att sista anmälningsdag alltid är 8 dagar innan kurstillfället.
  3. Om du måste lämna återbud bör det ske senast tre arbetsdagar innan kurstillfället. Därefter förbehåller vi oss rätten att fakturera hela kostnaden för kursen. Dessa återbudsregler gäller även de kostnadsfria kurserna.