Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Medlemsförmåner från Länsförsäkringar Göteborg och Bohuslän

HSB Göteborg samarbetar med Länsförsäkringar Göteborg och Bohuslän och Länsförsäkringar Fastighetsförmedling. Samarbetet ger HSB Göteborgs medlemmar förmåner.

Försäkring

  • 10% rabatt på hemförsäkring som bland annat innehåller allrisk (drulleförsäkring) och bostadsrättsförsäkring.

Hemlarm

Ditt hem ska vara den tryggaste platsen för dig och din familj. Med vårt Trygghetspaket som är ett uppkopplat hemlarm hjälper vi dig att upptäcka brand, vatten och inbrott i tid.

Se erbjudande

Bank

Fastighetsförmedling

  • Fasta mäklararvoden genom Länsförsäkringar Fastighetsförmedling om du bestämmer dig för att sälja din bostad.
  • Ta del av prislistan här

Skadeförebygg

Kontakta Länsförsäkringar

Kontakta Länsförsäkringar Göteborg och Bohuslän via telefon 031-702 15 60 eller e-post, hsb.gbg@lansforsakringar.se, för att ta del av erbjudandet. Kom ihåg att berätta att du är medlem i HSB Göteborg.

Är du redan kund hos Länsförsäkringar? Kontrollera så att du har fått ta del av erbjudandet.

Kontakta Länsförsäkringar Fastighetsförmedling på telefon 031 -788 18 30, eller e-post, gbg-oster@lansfast.se. Besöksadress: Munkebäcks allé 32, Göteborg.