Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Nominera en bostadsrättsförening till Bostadsrättsmässans energipris

03 oktober 2016 Känner du till en bostadsrättsförening som har gjort ett krafttag och drastiskt minskat sin energianvändning? Nu kan du nominera en förening – din egen eller någon annan – som du tycker bör belönas för sina insatser med Bostadsrättsmässans Energipris. Energipriset delas ut den 11 november på Bostadsrättsmässan Göteborg, Svenska Mässan.

Bostadsrättsmässans Energipris Göteborg går till en bostadsrättsförening som genom en genomtänkt strategi och välplanerade aktiviteter fått ned sin förbrukning och på så sätt sparat både pengar och på miljön. Ett föredöme som inspirerar fler till att göra bra åtgärder för att minska energianvändningen.

Priset består av ett diplom och vinnaren utses av en jury med representanter från Bostadsrättsmässan, HSB, Riksbyggen, SBC, tidningen Bo Bättre.

Till och med den 9 oktober kan du nominera en bostadsrättsförening som du tycker borde belönas för sina insatser inom energianvändning. Nominera din egen bostadsrättsförening eller någon annan som du tycker har gjort sig förtjänt av priset så har du dessutom chans att vinna en brandsläckare, en brandfilt och en brandvarnare från Presto (värde ca 1500:-)

För mer information kontakta: Maria Olsson Tunebro, projektledare Bostadsrättsmässan E-post: Maria.OlssonTunebro@easyfairs.com Telefon: 08-506 650 32