Information från styrelsen mars 2020

30 mars 2020

 

Gårdsmöte och vårstädning; På grund av Coronaviruset rekommenderar styrelsen att vårens gårdsmöten ställs in. Har du en fråga som du vill ta upp vänder du dig till styrelserepresentant eller till vicevärden.

 

Styrelsen rekommenderar även att vårstädningarna genomförs individuellt. Listor med uppgifter som ska utföras sätts upp på lämplig plats. Du skriver sedan upp dig på den uppgift du vill utföra och bockar sedan av på listan när du är klar. Administrationen av detta sker som vanligt av gårdskommitté/gårdsombud. Kom ihåg att ange ett datum när allt skall vara klart.

 

Service från HSB; HSB har meddelat att det kommer att ske driftsstörningar inom den tekniska förvaltningen och servicen på grund av Coronaviruset. Akuta arbeten kommer att utföras som vanlig men med iakttagande av de regler som föreskrivs beträffande hygien och handhälsningar. Om en felanmälan inte kommer att utföras görs en återkoppling om detta. 
Vid besök är rekommendationen att HSB:s medarbetare i förväg kontaktar kunden för att säkerställa att personen/personerna i lägenheten inte är sjuka eller har besökt något riskområde, i så fall har medarbetarna rätt att avboka besöket.

 

Information från Com Hem; Com Hem meddelar att de slutar att sända analoga tv-signaler den 8 september. Du som tittar på analoga tv-sändningar kommer flera veckor innan att uppmärksammas om detta genom en rullande informationstext på din tv-ruta. Du som idag tittar analogt behöver ändra till digital-tv på din tv-apparat, vilket du kan göra redan nu. Har du en äldre tv behöver du skaffa en nyare eller komplettera din tv med en digitalbox. Mer information om detta hittar du på www.comhem.se/tv/digitalisering. Där finns även information om ett antal nyhetskanaler som du nu tillfälligt kan se kostnadsfritt. Är du äldre än 65 år kommer du att få ett brev från Com Hem om hur du ändrar till digital-tv.

 

Även Com Hems FM-radio blir digital från den 26 maj.

Tjänsten Comhem Play har redan nu adderats till vårt kostnadsfria tv-utbud. För att kunna använda tjänsten måste du själv skapa ett konto, och för att kunna göra det måste du vara folkbokförd på en adress i brf Persiljan 

 

Årsstämman; Persiljans årsstämma är inplanerad till den 26 maj men beroende på hur Coronaviruset utvecklar sig kan den komma att flyttas.


Till nyhetslistan