Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Fastighetsförvaltaren för brf

Styrelsearbetet är viktigt och inspirerande - men också tidskrävande och komplicerat.
Saknas tid att bereda beslut? Har ni stor omsättning i styrelsen och svårt att få de boende att ställa upp? Kanske saknas den rätta kunskapen för att hantera allt som ständigt dyker upp. Då är vår tekniska förvaltartjänst definitivt något för er, de gör styrelsens jobb lite enklare, vare sig bostadsrättsföreningen eller fastigheten är placerad i Borlänge, Västerås eller Örebro, eller på någon lite mindre ort i vårt verksamhetsområde.

Vare sig bostadsrättsföreningen eller fastigheten är placerad i Borlänge, Västerås eller Örebro, eller på någon lite mindre ort i vårt verksamhetsområde så så erbjuder vi våra tjänster oavsett om ni är medlemsförening eller inte.

Våra fastighetsförvaltare tillför den kompetens, kontinuitet och kostnadseffektivitet som behövs i dagens fastighetsföretagande, en lönsam investering.
HSB MälarDalarnas fastighetsförvaltare är erfarna, har en helhetssyn och kan bistå med rådgivning inom de flesta områden som berör er fastighet. Förvaltaren är styrelsens/ägarens förlängda arm.

Stöd i styrelsearbetet

Med förvaltartjänsten får styrelsen mer tid över till viktiga beslutsfrågor och behöver lägga mindre tid på praktiska åtaganden. Förvaltaren är utmärkt att använda för allmän rådgivning åt styrelsen och som kontakt med tredje part för föreningens räkning. Med en naturlig ingång till HSB MälarDalarnas tekniska specialtjänster, är hjälpen aldrig långt borta, oavsett vad ärendet gäller.
HSB MälarDalarnas förvaltargrupp har spetskompetens inom fastighetsförvaltning och vill stödja er i det fortsatta fastighetsföretagandet nu och i framtiden.

Vi har verksamhet i större delen av Dalarna, Västmanland och Örebro län med centralorterna Borlänge, Västerås och Örebro.

Kontakta oss om Fastighetsförvaltare

Vi erbjuder fastighetsförvaltare för brf i Borlänge, Västerås, Örebro, Arboga, Avesta, Fagersta, Falun, Hallstahammar, Kumla, Köping, Ludvika, Mora, Rättvik och Sala.

Vill du veta mer om fastighetsförvaltare eller om någon av våra övriga tjänster inom fastighetsförvaltning

Fyll i vårt formulär så hör vi av oss