Postboxar i entréerna

18 december 2012 I fortsättningen kommer du att få din post i postboxen i entrén. Taggen du fått i brevlådan går till din postbox. Den är även programmerad så att den fungerar till entrédörren och garaget om du hyr garageplats. Din "gamla" tagg som går till entrédörren kan du senare programmera så att den också fungerar till postboxen. Programmeringen görs på fastighetskontoret under ordinarie öppettider. Du får meddelande på infotavlan i entrén när det går att programmera om den "gamla" taggen.

Postboxen är individuell och märkt med ett nummer och namn. Det är samma namn som står på postboxen som finns på namntavlan. Eventuellt ytterligare namn som till exempel inneboende, företag hemma eller liknande finns inuti boxen.

Brevbäraren öppnar hela fronten på boxen när posten läggs in i din box så det är namnen inuti som är viktiga för att postutdelningen ska bli rätt. Om någon flyttar in eller ut är det bra om du meddelar det till fastighetskontoret. Du ska även kontakta fastighetskontoret om det är något namn som inte stämmer.

Du väljer själv om du vill ha reklam eller inte genom att med luckan öppen ta upp etiketten och vända antingen den röda eller gröna sidan ut. Du kan vända på etiketten när du är bortrest och inte vill ha boxen fylld med reklam.

Vill du inte har reklam i din box så markerar du det med den röda etiketten med texten ”EJ REKLAM”.

Prenumererar du på en dagstidning delas den ut som vanligt i lägenhetsdörrens brevinkast.

  • 3402954583.jpg
    3402954583.jpg