Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

HSB Södermanlands nya kontor i Nyköping - Första spadtaget har tagits!

16 mars 2023

HSB Södermanland har tagit ett stort steg framåt i utvecklingen av sin affärs- och kundnytta genom att sätta spaden i marken för ett nytt aktivitetsbaserat kontor längs Lennings väg i Nyköping. Det nya kontoret kommer att ge medarbetarna fantastiska möjligheter till ökad samverkan och dialog med kunderna, samtidigt som det skapar en inspirerande arbetsmiljö i Nyköping. Kontoret kommer att ha moderna faciliteter och vara utformat för att främja samarbeten och social interaktion mellan medarbetare.

Jon Leo Rikhardsson, vd på HSB Södermanland säger: Med det nya kontoret i Nyköping tar vi ett stort steg för att skapa en modern arbetsplats med öppna ytor och modern teknik, som kommer att ge våra medarbetare bästa förutsättningarna att trivas och utvecklas. Vi välkomnar våra kunder och medlemmar till en inspirerande mötesplats i Nyköping där vi kan mötas och interagera i takt med det moderna samhället.

Förutom att kontoret i sig kommer att vara en modern arbetsplats, så kommer det också att fungera som en mötesplats för kunder och medlemmar. HSB Södermanland ser fram emot att kunna välkomna medlemmar och kunder till kontoret för olika evenemang och möten. Det nya kontoret beräknas stå klart under kvartal 1 2024.

HSB är en medlemsägd, kooperativ organisation som arbetar med bosparande, byggande och förvaltning. HSB vill skapa en trygg boendemiljö där alla kan träffas och trivas.

HSB är Sveriges största bostadskooperation med:

  • ca 674 000 medlemmar
  • ca 4 000 bostadsrättsföreningar
  • ca 35 000 förtroendevalda
  • 25 regionala HSB-föreningar

HSB ägs och drivs av medlemmarna enligt principen en medlem – en röst.

Taggar

hsb södermanland