Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

LF Skåne får fortsatt förtroende för HSB Malmö avseende fastighetsförsäkring för brfer

15 november 2023

Nu är upphandlingen klar när det gäller vilket försäkringsbolag som ska erbjuda HSB Malmös bostadsrättsföreningar fastighetsförsäkring 2024.

Syftet med upphandlingen är att fortsättningsvis kunna erbjuda en av marknadens bredaste och bästa försäkringar.

– Precis som med våra andra samarbetsavtal, är det en stor fördel när vi är många som går ihop. Då får vi ett unikt pris med specialförhandlade villkor, säger Oliver Curovic, inköps- och försäkringssamordnare på HSB Malmö.

Valet föll på att ge HSB Malmös nuvarande försäkringsbolag, LF Skåne, förnyat förtroende.

– De var det bolag som erbjöd det bästa förmånliga priset med det försäkringsskyddet som vi hade kravställt. Dessutom är de en trygg part med lång erfarenhet när det gäller försäkringar för bostadsrättsföreningar, säger Oliver Curovic.

HSB Malmö har i försäkringsförhandlingar stöd från Willis Towers Watson, som är experter på försäkringar och har möjlighet att ställa andra krav än ordinarie försäkringsvillkor.

För mer information om HSB Malmö:
hsb.se

HSB Malmö är en ekonomisk förening som ägs av 53 000 medlemmar – enskilda personer och bostadsrättsföreningar. Vi erbjuder medlemskap, hyreslägenheter och nyproducerade bostadsrätter samt förvaltningstjänster. Våra medlemmar har bland annat möjlighet att bospara samt ta del av utbildningar och löpande rådgivning. Vår verksamhet finns i Burlöv, Lomma, Malmö, Svedala, Trelleborg och Vellinge.