Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Pressinbjudan: Visning av HSBs nya hyreslägenheter i Trelleborg 22 november

17 november 2023

HSB Malmös nyproducerade lägenheter i centrala Trelleborg håller på att färdigställas, 27 hyreslägenheter i kvarteret Bocken.

Innan de första hyresgästerna flyttar in i början av december bjuds press, Trelleborgs kommun och HSB Malmös styrelse in till en lunchvisning av det nya kvarteret. Besök några av lägenheterna, gemensamma utrymmen samt den nyrenoverade innergården som knyter ihop gemenskapen med HSBs övriga hyresfastigheter i kvarteret.

– Vi är stolta över projektet. Förutom välplanerade lägenheter, har projektet haft ett hållbarhetsfokus från ritbordet till färdigställandet. Bland annat är stommen utförd med klimatförbättrad betong, fasaderna mot gatan är i återbrukad tegel samt gårdsfasader av Thermowood, vilka tillsammans har påverkat byggnationens klimatavtryck väsentligt, säger Marcus Johansson.

Datum: Onsdagen den 22 november

Tid: Klockan 12.00-13.00

Adress: Kv Bocken 6, ingång från Johan Kocksgatan 1, Trelleborg

Lunch: Vi bjuder på en lättare lunch

För mer information och anmälan:

Kontakta Maria Strandh, marknadsstrateg för HSB Malmös nyproduktion, maria.strandh@hsb.se, telefon: 010-442 01 54.

För mer information om HSB Malmö:
hsb.se

HSB Malmö är en ekonomisk förening som ägs av 53 000 medlemmar – enskilda personer och bostadsrättsföreningar. Vi erbjuder medlemskap, hyreslägenheter och nyproducerade bostadsrätter samt förvaltningstjänster. Våra medlemmar har bland annat möjlighet att bospara samt ta del av utbildningar och löpande rådgivning. Vår verksamhet finns i Burlöv, Lomma, Malmö, Svedala, Trelleborg och Vellinge.