Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Alex Hermansson leder Barngalan 2024

18 november 2023

Lördagen 17 februari 2024 går sjätte upplagan av Barngalan av stapeln, denna gång under ledning av Alex Hermansson. Därmed inleds sportlovsveckan med en rolig och fartfylld aktivitet för barn i åldern 6-12 år.

Barngalan brukar vara en mycket populär lovaktivitet och fredagen 24 november släpps biljetterna, via Tickster, till kommande Barngala. När biljetterna till Barngalan 2021 släpptes, såldes 75% redan första veckan, så den som vill säkra sin plats till kommande Barngala bör vara redo.

- Vi är glada att kunna meddela att Alex Hermansson, kanske mest känd från Sommarlov, leder årets Barngala. Det kommer att bli en show med mycket energi och ett riktigt bra innehåll. Att biljetterna släpps innan jul ger dessutom barnfamiljer en möjlighet att lägga en riktigt fin julklapp till en låg kostnad under granen, säger Malin Bengtsson, kommunikationschef på HSB Skåne

Innan själva galashowen håller ett aktivitetsområde öppet mellan kl. 13-15. I aktivitetsområdet bjuds barnen in till aktiviteter som främjar leklust, upptäckarglädje och kreativitet. Vilka artister, utöver Alex, som uppträder under showen på Barngalan kommer att meddelas i samband med att biljetterna släpps den 24 november.

Syftet med Barngalan är att skapa en inkluderande och rolig dag för barnen. Under galashowen kommer HSB Skåne att överlämna en check till Generation Pep som stöd för deras fortsatta verksamhet. Barngalan i Lund är samtidigt ett exempel på samverkan inom näringslivet i angelägna frågor. Som arrangör bakom Barngalan står HSB Skåne, men totalt bidrar även flertalet företag till Barngalan på olika sätt.

Barngalan äger rum lördagen 17 februari kl. 13-17 i Sparbanken Skåne Arena i Lund. Såväl HSB-medlemmar som allmänheten är välkomna.

Biljettpris:

Aktivitetsfält och gala: 200 kr (HSB-medlem: 150 kr), samma biljettpris oavsett ålder

Endast galabiljetter (ej aktivitetsfält): 150 kr/barn (HSB-medlem 100 kr/barn) och 200 kr/vuxen (HSB-medlem 150 kr/vuxen)

HSB är en medlemsägd, kooperativ organisation som arbetar med bosparande, byggande och förvaltning. HSB vill skapa en trygg boendemiljö där alla kan träffas och trivas.

HSB är Sveriges största bostadskooperation med:

  • ca 674 000 medlemmar
  • ca 4 000 bostadsrättsföreningar
  • ca 35 000 förtroendevalda
  • 25 regionala HSB-föreningar

HSB ägs och drivs av medlemmarna enligt principen en medlem – en röst.

Taggar

hsb skåne