Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Välkommen till HSB Norr!

Vi är den nordligaste av de regionala HSB-föreningarna och verkar från Umeå i söder till Kiruna i norr. Vi tillhandahåller trygg förvaltning för bostadsrättsföreningar, privata fastighetsägare och hyresfastigheter.

Letar du lägenhet?

Nu kan du se hur många bosparpoäng som krävdes för våra senast förmedlade lägenheter - Klicka nedan och välj den ort och det område du är intresserad av.

Köp bostad

Köp bostad

Öppna dörren till ditt nya hem hos HSB. Från norr till söder erbjuder vi nybyggda bostadsrätter för livets alla faser.

Hyr bostad

Hyr bostad

Upptäck HSBs 26 000 hyresrätter – bra bostäder för dina behov över hela Sverige. Välkommen hem!

Fler lediga hyresrätter

Ta del av det utökade utbudet

Genom ett samarbete med flera stora hyresvärdar kan HSB Norr förmedla fler lediga hyresrätter än de vi själva äger.

Fler lediga hyresrätter

Välkommen till HSB, vad vill du göra?

Bild på tjej med långt rött hår och körsbärsträd i bakgrunden.

Bli HSB-medlem

Som medlem i HSB får du juridisk rådgivning och en rad andra förmåner. Du är också med och påverkar framtidens boende.

Man promenerar utanför port till HSB-flerbostadshus.

Skaffa fastighetsförvaltning

Alla Sveriges bostadsrättsföreningar kan få stöd av HSB. Idag hjälper vi cirka 340 000 bostadsrättsföreningar till en tryggare vardag.

Två tjejer bär flyttkartong och stor växt utanför flerbostadshus.

Börja bospara

Spara till ditt nästa hem samtidigt som du får förtur till HSBs nybyggda bostadsrätter och cirka 25 000 hyresrätter över hela landet.

Avifrågor?

Du hittar alltid dina digitala avier i vårt inloggade läge i Mitt HSB. Efter att du loggat in väljer du Mina sidor, Min bostad och sedan Mina avier. 

Logga in i Mitt HSB

Vanliga frågor och svar

Här har vi samlat svar på våra vanligaste frågor och blanketter som du behöver vid t.ex överlåtelser och andrahandshyrningar. Hittar du inte det du söker går det självklart bra att kontakta oss.

Kontakt och självservice

Bli en mer hållbar BRF

Alla kan inte göra allt, men alla kan göra mycket mer. Med verktyget Hållbar BRF vill vi hjälpa bostadsrättsföreningar att identifiera ert nuläge och inspirera till att göra det som är lämpligt för just er bostadsrättsförening. Vissa saker är enklare förändringar som ni kan lösa själva, andra kan vi hjälpa er med – oavsett om det gäller utbildning, konkreta tjänster eller inspiration för resan framåt. 

Vinn 25 000 kr till er bostadsrättsförening

HSB Norrs hållbarhetspris delas ut till bostadsrättsföreningar med idéer, pågående eller avslutade insatser som syftar till att göra det goda boendet mer hållbart. Priset delas ut på HSB Norrs föreningsstämma våren 2024.

Skicka in er nominering redan idag!

Tjej sitter i soffa och håller en mobil i handen

Logga in i Mitt HSB

I Mitt HSB kan du ta del av allt som rör ditt boende – här kan du utföra dina ärenden när det passar dig dygnet runt. Du loggar enkelt in med ditt Bank ID.

Nyproduktion

Med balkong i söderläge

Vill du bo bekvämt och nybyggt, nära naturen och samtidigt nära service och kommunikationer? Välkommen till brf Mariehöjd 7 i Umeå!

Nybyggt med många valmöjligheter!

Nu har vi säljstartat Brf Mariehöjd 8 i Umeå, ett perfekt val för dig som vill bo bekvämt och nybyggt, naturnära och samtidigt med tillgång till bra service och kommunikationer. Föreningen rymmer 79 bostadsrättslägenheter om 1-5 rum och kök.

Centralt och nybyggt, granne med Sara kulturhus

HSB brf Polaris i Skellefteå får ett attraktivt centralt läge, mitt i stan, strax intill Guldtorget och granne med Sara kulturhus. Här planerar vi att bygga bostadsrättslägenheter fördelade på två hus om 10 våningar, som förbinds med en skyddad upphöjd gård. Föreningen rymmer totalt 95 lägenheter om 1- 5 rum och kök med öppen planlösning.
Välkommen att anmäla ditt intresse för brf Polaris!

Nyheter från HSB Norr

Visa alla lokala nyheter

Fler nyheter från HSB

loading gif
 • 28 november 2023
  Varmt välkomna till ett kostnadesfritt Bomorrowwebbinarium den 15 december kl 08.00 - 08.45, där vi bland annat kommer att samtala kring hur man kan att matcha förväntningar i fråga om bostäder inför nyetableringar, samt dess möjligheter och utmaningar.
 • 27 november 2023
  Den 1 januari 2024 träder en lagändring i kraft som möjliggör för bostadsrättsföreningar att hålla helt digitala stämmor. En bostadsrättsförening som vill utnyttja möjligheten att hålla en helt digital stämma behöver ange det i sina stadgar. En helt digital stämma kan hållas utan stöd i stadgarna om extraordinära omständigheter kräver det, till exempel vid en ny pandemi.
 • 07 november 2023
  Den trefaldiga vinnaren Karlstad lyckas kamma hem priset för Årets Arkitekturkommun en fjärde gång och blir vinnaren för år 2023. Karlstad följs tätt av Borås på andraplats och Landskrona på tredje. Det visar en rapport som har tagits fram av Evimetrix på uppdrag av Sveriges Arkitekter och HSB Riksförbund.
 • 18 oktober 2023
  Totalkostnaden för el, fjärrvärme, avfall samt vatten och avlopp har ökat med 11 procent under året. Det visar den senaste Nils Holgerssonrapporten, som kartlägger avgifter och taxor i hela landet. Det är VA (vatten och avlopp) och el som står för de största ökningarna med 7,9 respektive 17,7 procent.
Visa alla nyheter