Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Välkommen till HSB Norr!

Vi är den nordligaste av de regionala HSB-föreningarna och verkar från Umeå i söder till Kiruna i norr. Vi tillhandahåller trygg förvaltning för bostadsrättsföreningar, privata fastighetsägare och hyresfastigheter.

Vill du ha tid för annat?

Betala din hyra via autogiro eller e-faktura, det är både smidigt och miljövänligt. För att autogiro eller e-faktura ska börja gälla från och med nästa aviseringsperiod måste anmälan göras senast den 28 maj. 

Köp bostad

Köp bostad

Öppna dörren till ditt nya hem hos HSB. Från norr till söder erbjuder vi nybyggda bostadsrätter för livets alla faser.

Hyr bostad

Hyr bostad

Upptäck HSBs 26 000 hyresrätter – bra bostäder för dina behov över hela Sverige. Välkommen hem!

Fler lediga hyresrätter

Ta del av det utökade utbudet

Genom ett samarbete med flera stora hyresvärdar kan HSB Norr förmedla fler lediga hyresrätter än de vi själva äger.

Fler lediga hyresrätter

Välkommen till HSB, vad vill du göra?

Bild på tjej med långt rött hår och körsbärsträd i bakgrunden.

Bli HSB-medlem

Som medlem i HSB får du juridisk rådgivning och en rad andra förmåner. Du är också med och påverkar framtidens boende.

Man promenerar utanför port till HSB-flerbostadshus.

Skaffa fastighetsförvaltning

Alla Sveriges bostadsrättsföreningar kan få stöd av HSB. Idag hjälper vi cirka 340 000 bostadsrättsföreningar till en tryggare vardag.

Två tjejer bär flyttkartong och stor växt utanför flerbostadshus.

Börja bospara

Spara till ditt nästa hem samtidigt som du får förtur till HSBs nybyggda bostadsrätter och cirka 25 000 hyresrätter över hela landet.

Avifrågor?

Du hittar alltid dina digitala avier i vårt inloggade läge i Mitt HSB. Efter att du loggat in väljer du Mina sidor, Min bostad och sedan Mina avier. 

Logga in i Mitt HSB

Vanliga frågor och svar

Här har vi samlat svar på våra vanligaste frågor och blanketter som du behöver vid t.ex överlåtelser och andrahandshyrningar. Hittar du inte det du söker går det självklart bra att kontakta oss.

Kontakt och självservice

Bli en mer hållbar BRF

Alla kan inte göra allt, men alla kan göra mycket mer. Med verktyget Hållbar BRF vill vi hjälpa bostadsrättsföreningar att identifiera ert nuläge och inspirera till att göra det som är lämpligt för just er bostadsrättsförening. Vissa saker är enklare förändringar som ni kan lösa själva, andra kan vi hjälpa er med – oavsett om det gäller utbildning, konkreta tjänster eller inspiration för resan framåt. 

Tjej sitter i soffa och håller en mobil i handen

Logga in i Mitt HSB

I Mitt HSB kan du ta del av allt som rör ditt boende – här kan du utföra dina ärenden när det passar dig dygnet runt. Du loggar enkelt in med ditt Bank ID.

Nyproduktion

Inflyttningsklart med flexibelt tillträde

Vill du bo bekvämt och nybyggt, nära naturen och samtidigt nära service och kommunikationer? Ett besök i vår nya visningslägenhet ger en perfekt möjlighet att känna hur det skulle vara att bli den första att flytta in i en av de helt nybyggda bostäderna i brf Mariehöjd 7 i Umeå!

Nybyggt med många valmöjligheter

Brf Mariehöjd 8 i Umeå är ett perfekt val för dig som vill bo bekvämt och nybyggt, naturnära och samtidigt med tillgång till bra service och kommunikationer. Nytt för denna etapp är att vi nu även erbjuder större lägenheter om 4-5 rok med två badrum/wc samt egen tvättstuga.

Lugnt och barnvänligt, nära Nydalasjön

Tänk dig ett alldeles nytt hem med alla bekvämligheter du kan önska. Dessutom i ett sjönära läge! Här kan du fiska, paddla, åka skidor, bada, grilla eller leka på äventyrslekplatsen. Detta är bara några exempel på vad du som bor på Tomtebo Gård i Umeå kan roa dig med.

Välkommen att anmäla intresse till brf Fruktträdet!

Centralt och nybyggt, granne med Sara kulturhus

HSB brf Polaris i Skellefteå får ett attraktivt centralt läge, mitt i stan, strax intill Guldtorget och granne med Sara kulturhus. Här planerar vi att bygga bostadsrättslägenheter fördelade på två hus om 10 våningar, som förbinds med en skyddad upphöjd gård. Föreningen rymmer totalt 95 lägenheter om 1- 5 rum och kök med öppen planlösning.
Välkommen att anmäla ditt intresse för brf Polaris!

Nyheter från HSB Norr

Visa alla lokala nyheter

Fler nyheter från HSB

loading gif
Visa alla nyheter