Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Tryggare styrelse med rätt utbildning

Inspiration, motivation, erfarenhetsutbyte, glädje och kompetensutveckling. Det finns många anledningar att gå på kurs i HSB! Vi erbjuder dig som är aktiv i din bostadsrättsförening kvalificerade utbildningar som ger dig kunskap och stöd i ditt arbete som styrelseledamot.

Utbildning är en hjärtefråga för oss i HSB. Av erfarenhet vet vi att det är både enklare och roligare att driva en bostadsrättsförening om man känner att man behärskar sitt uppdrag. Välutbildade förtroendevalda ger stabila föreningar och trygga medlemmar. Kursutbudet kan variera lokalt runt om i landet.

Det lönar sig alltid att vara medlem i HSB Norr. Alla våra grund- och funktionsutbildningar ingår i bostadsrättsföreningens medlemsavgift. Vi har även ett brett utbud av specialistutbildningar till rabatterade priser. 

Vi erbjuder följande utbildningar: 

 
Höstens utbud och anmälningsformulär hittar ni i kalendariet nedan.

Här kan du ta del av villkoren för våra utbildningar. 

 

Webbinarium - Hållbar BRF

I webbinaret Hållbar BRF träffas experter från HSB Norr i ett samtal om hur bostadsrättsföreningar kan bli mer hållbara inom de tre områdena social- och ekonomisk hållbarhet samt energi.

Se webbinaret här!