Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Komplett fastighetsförvaltning för er bostadsrättsförening

HSB har en hundraårig historia av att komplettera brf-styrelser med allt de inte kan, vill eller hinner göra. Med fastighetsförvaltning från HSB Norr får ni hjälp med alla utmaningar - från avlastning och goda råd, till omfattande renoveringar och långsiktig ekonomisk planering. Med kontor runt om i Norr- och Västerbotten är vår lokalkännedom mycket god.
mainimage

Vill du veta mer om hur vår fastighetsförvaltning kan utveckla din brf?

Ja, kontakta mig!

Det är ett spännande och utvecklande uppdrag att sitta i styrelsen i en bostadsrättsförening, men det följer också ett stort ansvar. Med våra förvaltningstjänster kan ni känna er trygg med att vi långsiktigt hjälper er med ekonomisk förvaltning, underhåll och ombyggnationer, smarta energitjänster som energideklaration, fastighetsskötsel, juridik och med allt annat som ska hanteras i en bostadsrättsförening.

Fastighetsförvaltning nära er 

Oavsett hur stor förening eller fastighet, och oavsett om ni är HSB-medlemmar eller inte. Med lokalkontor för fastighetsförvaltning i Luleå, Skellefteå, Umeå, Kalix, Haparanda, Boden, Piteå, Kiruna och Gällivare finns vi alltid nära er.

 

Läs mer om vår fastighetsförvaltning

Ekonomisk förvaltning

Vi hjälper er med allt som rör bostadsrättsföreningens ekonomi och administration efter alla lagar och regler.

Läs mer

Fastighetsförvaltare

En värdeskapande tjänst som hjälper bostadsrättsföreningen i vardagen. Få all expertishjälp och det kontaktnät som styrelsen kan sakna.

Läs mer

Fastighetsservice

Vi sköter om och ser till att hela fastigheten fungerar. Allt från ventialtion till brandskydd och service i tvättstugan.

Läs mer

Energitjänster

Få total koll på hur mycket energi ni förbrukar – och hur ni förbrukar den. Vi hjälper er med hållbara lösningar som är bra för ekonomin och miljön.

Läs mer

Inne- och utemiljö

Oavsett om det handlar om lokalvård, snöskottning, halkbekämpning, gräsklippning eller beskärning av träd skapar vi en trivsam boendemiljö.

Läs mer

Ombyggnad

Få hjälp med stora eller små ombyggnads- och renoveringsprojekt. Från start till mål där vi kan ta över byggherreansvaret.

Läs mer

För våra förvaltningskunder

Mitt HSB - Underlättar dina styrelseuppgifter

Mitt HSB är personliga sidor där du som kund kan logga in för att enkelt utföra digitala styrelseuppgifter. Här kan du bland annat attestera fakturor, hålla koll på avtal, hantera överlåtelser och få en ekonomisk översikt över din brf och mycket mer. 

Ta del av fördelaktiga ramavtal

Som förvaltningskund i HSB Norr får din bostadsrättsförening ta del av förmånliga ramavtal från ett antal samarbetspartners som vi har stort förtroende för. Populära ramavtal just nu är lösningar för elbilsladdning och ett tryggt försäkringskoncept.

Det är enkelt att byta till oss

Be om en offert

Kontakta oss för kostnadfri rådgivning och offert. Tillsammans tittar vi på vilken förvaltning just er bostadsrättsförening behöver.

Säg upp befintliga avtal

Håll koll på era avtal med befintliga leverantörer och säg upp dem i god tid. 

Bekymmersfri övergång

Efter godkännande av offert sköter vi all hantering av handlingar och underlag från er nuvarande leverantör enligt överenskommen tidplan.

Uppstartsmöte

Ett dedikerat team från oss hjälper er igång. Vi ser också till att informera medlemmar om nya kontaktvägar för våra olika tjänster.