130617

Styrelsemöte 17 juni.

På den här platsen kommer vi fortsättningsvis att lägga ut information till alla Er boende i BRF Varvet-Hägern.

Efter stämman blev det några små förändringar i styrelsen. En av ledamöterna, Karl-Erik Perdahl, har valt att kliva av sitt styrelseuppdrag. Han var för övrigt en av pionjärerna som drog igång det hela med interimsstyrelse och uppstarten av hela ombildningsprocessen.

En annan förändring var att de två adjungerade ledamöterna, Daniel Jonsson och Hylton Levin boende i det gröna huset, nu är invalda som ordinarie ledamöter i styrelsen.

Från HSB har vi också fått ett nytt tillskott till, nämligen Christoffer Björn. Med den kompetens Christoffer besitter, kommer han att bli till stor nytta när det gäller den tekniska delen i HSB: s förvaltningsuppdrag.

På hemsidan kan ni hitta alla uppgifter om styrelsen inklusive kontaktuppgifter. Där finns även namnen på den nyvalda valberedningen.

Kvällens möte innehöll mest interna styrelsediskussioner av olika slag, uthyrningsfrågor och skyddsrumsbesiktning bland annat.

En lite mer intressant sak som vi avhandlade, var hur det går för vår arbetsgrupp som jobbar med trivsel och några ordningsfrågor tillhörande området och föreningen. Det handlar bland annat om parkeringsplatser, garage, soprum och en del andra utomhus frågor. Vi ska inte fördjupa oss i några detaljer just nu, men nu vet ni att vi jobbar med den saken.

I mångt och mycket handlar det i slutändan om saker som påverkar trivseln för oss alla, och det känns angeläget. Vi menar inte att trivseln är direkt dålig, men det finns några förbättringsområden. Vi återkommer i den frågan lite längre fram.

Inför tillträdet den 1 juli kommer vi ut med ett informationsblad till alla boende. Lite allmän information från styrelsen om vad som kommer att hända den närmsta tiden efter tillträdet.
I samma veva kommer HSB med ett förvaltningsbrev till Er, där ni kan hitta viktiga telefonnummer med bland information gällande felanmälan och var och hur ni får tag i vicevärden. Vi räknar med att denna information kommer att finnas i Era brevlådor under sista helgen Juni.

Det var allt för denna gång. Vi vill passa på att önska Er en riktigt trevlig midsommarhelg!

Vi i styrelsen finns tillgänglig på både telefon och e-mail. Har ni frågor eller funderingar är det bara att höra av er.

Nästa styrelsemöte äger rum den 5 augusti.

Hälsningar Styrelsen BRF Varvet-Hägern