Information från styrelsemöte 2010-12-07

05 januari 2011

Kameraövervakning
Som vi tidigare meddelat så har vi beslutat om att installera kameraövervakning. När arbetet kan påbörjas vet vi inte riktigt. Det återstår en del detaljer som skall diskuteras med leverantören.


Lånen och ränteläget
Eftersom räntorna är på väg upp har vi beslutat om vissa ändringar gällande lånen. Eftersom denna information är öppen för alla på nätet vill vi inte här redogöra för detaljerar. Den informationen kommer att lämnas på stämman till våren. Ekonomin är god och vi har beslutat om oförändrad hyresnivå.


Störningsjouren
Vi har nu beslutat att inte anlita störningsjouren.


Ommålning av hissar
Hissarna är besiktigade och godkända.


Trapphus och andra gemensamma lokaler
Det är förbjudet att hänga upp tavlor och ställa ut möbler i trapphus och andra gemensamma utrymmen. Man får inte heller ställa möbler i hobbyrum, uthyrningsrum eller andra gemensamma lokaler utan att få styrelsens godkännande.


Motioner
Senast den sista februari 2011 skall motioner inför årsstämman ha lämnats till styrelsen. Motionsformen skall företrädesvis användas för viktigare förslag till förändringar, t ex stadgeändringar. En motion skall vara daterad och undertecknad.
Vid årsstämman kommer att ges tillfälle att komma med förslag och att diskutera olika frågor som man inte behöver motionera om. Det kan t ex gälla frågor om ordning, förslag till förändringar gällande bokning etc.

Styrelsen