Information från styrelsemöte 2022-03-23

01 april 2022

 

1       STÄMMA 

Årets stämma kommer att hållas den 18 maj kl 18.00. Då pandemin inte längre anses samhällsfarlig kommer vi att hålla stämman för samtliga medlemmar i kvarterslokalen. Kallelse och årsmöteshandlingar kommer att delas ut i postfacken vid ett senare tillfälle. 

2       15-ÅRS JUBILEUM

Vår förening fyller 15 år i år. Det ska vi fira med en hejdundrande fest till hösten. Styrelsen är tacksam för all hjälp vi kan få med att ordna festen. Om du har möjlighet att delta i planeringen och ordnandet av festen så anmäl dig till Elisabet Lövenblad, 070-340 14 54. 

3   SPOLNING AV AVLOPP

Styrelsen har beställt spolning av avloppsrör för samtliga tre hus då några lägenheter anmält att det ”gurglar” i avloppsrören i köken. Spolningen kommer att göras från källaren så ni kommer nog inte att märka av spolningen i lägenheterna.  

4     RENGÖRING AV VENTILATIONSDON OCH KANLER

I samband med OVK-besiktningen observerades att det behövdes rengöring av ventilationsdon och kanaler i lägenheterna. På grund av pandemin har det fått anstå men vi har nu beställt rengöringen. Närmare information kommer i god tid före rengöringen.  

5      VÅRSTÄDNING OCH GRILLNING

Den 1 juni 2022 kl 17.00 samlas vi till vårstädning på gården. Efter väl förrättat värv grillar vi något gott. Närmare information kommer på anlagstavlorna och i hissarna vid senare tillfälle. 

 

STYRELSEN