Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

HSB-medlem – ett smart val med många förmåner!

Som medlem i kooperationen HSB får du många förmåner och erbjudanden. Läs mer om dem i menyn.

Som medlem kan du även bospara och få förtur till din nya bostad, få juridisk rådgivning, vår uppskattade medlemstidning med mera. Dessutom är du en av ägarna och är med och påverkar vad vinsten ska gå till. Du påverkar inte bara det som händer i ditt hus, du påverkar på riktigt – hur vi ska bygga, hur vi ska bo och ta hand om den miljö vi alla ska leva i. Det är ett medlemskap med många möjligheter.

Som medlem i HSB Norr får du nytta av alla dessa fördelar och får förtur till bostäder i vårt verksamhetsområde som sträcker sig från Kiruna i Norr till Umeå i söder. Du kan vara medlem i HSB Norr oavsett du bor i en HSB-bostad eller ej, du omfattas av samma medlemsregler och åtnjuter samma förmåner.

När du går med i HSB Norr betalar du en andel på 500 kr (som återbetalas vid eventuellt utträde). Därefter betalar du en årlig avgift på 300 kr/år. Om du går med i HSB Norr efter den 1/7 betalar du halva beloppet för innevarande år.

För att få hyra en av HSB Norrs egna hyresrätter ska du vara medlem i HSB Norr. Enklaste sättet att gå med är via webbansökan. När du är medlem har du förtur till alla våra hyreslägenheter och om du vill öka dina chanser ytterligare kan du börja bospara.

Välkommen!

Bli medlem i HSB

ÄR DU HYRESGÄST HOS HSB NORR?

Vet du om att det finns en egen sida för dig som hyresgäst i Mitt HSB?

På hyresgästsidan i Mitt HSB hittar du information för just för dig och du kan även lämna synpunkter om stort och smått. Besök Hyresgästsidan i Mitt HSB. Logga in via Logga in knappen längst upp till höger.