Vi stödjer inte längre, fullt ut, webbläsaren Internet Explorer (version 11 eller tidigare) då detta är en gammal webbläsare som inte längre underhålls av Microsoft och inte fungerar med modernare webbteknik. Därför rekommenderar vi att ni istället använder er av någon av dessa webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge eller Apple Safari

Inspiration och kunskap - bara för dig som är medlem

Alla medlemmar får vår uppskattade medlemstidning Hemma i HSB. Här tar vi upp angelägna frågor om boendet, som boendejuridik, inredningsinspiration, renoveringsfrågor och tips på hur du kan leva mer klimatsmart.

Hemma i HSB ger dig inspiration och information om det goda boendet. Som medlem har du dessutom mycket nyttigt att hämta i form av praktiska tips och guider kring aktuella frågor som rör ditt boende och er förening. Här hittar du också de senaste medlemserbjudandena med rabatter och extra bra priser på sådant som hör till hemmet. Tidningen kommer ut fyra gånger per år. Vi tar gärna emot tips om sådant som du tycker vi ska skriva om. Välkommen att mejla tips till hemmaihsb@hsb.se.

Vill du ändra din adress eller säga upp prenumerationen? Hör då av dig till din regionala HSB-förening, som hanterar våra register.

Logga in på hsb.se för att läsa och prenumerera på tidningen digitalt och titta i arkivet med alla tidigare nummer av tidningen.

Vill du annonsera i Hemma i HSB? 

Vill du nå ut till drygt 600 000 medlemmar och nästan hälften av alla som bor i bostadsrätt i Sverige? Vår annonsbyrå CapeMedia sköter annonseringen. Välkommen att kontakta CapeMedia direkt för mer information.

Korsord

I varje nummer av Hemma i HSB har vi ett korsord och ibland även andra tävlingar. Här presentrar vi vinnare och de rätta lösningarna.

Vinnare Hemma i HSB nummer 4 2021. Rätt svar: "3 st A i de färgade rutorna"

Lars-Gunnar Lennart Lydig

ALVESTA

Lena Birgitta Axelsson

HALLSBERG

Bodil Hillman

BJUV

Inga Margareta Norbäck

UPPSALA

Ritva Jernberg

STORA HÖGA 

 

Korsordsfacit.Hih4_2021.jpg

Lokala utgåvor

Hemma i HSB skickas till alla HSB-medlemmar i hela landet. Tidningen finns i femton utgåvor – en rikstidning och fjorton lokala utgåvor.

De lokala sidorna är placerade i tidningens mitt och innehåller information om sådant som händer i din regionala HSB-förening, till exempel nyproduktion och föreningsliv.

Logga in på hsb.se för att läsa och prenumerera på de lokala utgåvorna digitalt och titta i arkivet med alla tidigare nummer av tidningen.

Dessa regionala HSB-föreningar ger ut lokala utgåvor av Hemma i HSB: 

 • Göteborg
 • Malmö
 • MälarDalarna
 • Östergötland
 • Östra
 • Göta
 • Norr
 • Värmland/Kristinehamn
 • Södermanland
 • Skåne
 • Sydost

Kontakta vår redaktion – du är vår inspiration!

 

Chefredaktör 
Liselotte Stålberg, HSB Riksförbund

Ansvarig utgivare
André Johansson, HSB Riksförbund

E-post:
hemmaihsb@hsb.se  

Postadress:
Hemma i HSB
Box 8310
104 20 Stockholm

Tidningsproduktion:
OTW, Erika Gohde